Activiteiten BMG 2018

5 juni 2018: 16de BMG Membraanposterdag

De vooruitgang in membraanonderzoek en ontwikkeling op labo- en industriële schaal werden voorgesteld. Het unieke format met de combinatie van een groot aantal posters en gerenommeerde sprekers in het membraangebied was een excellent platform voor netwerking tussen universiteiten en industrieën. In het totaal namen 90 aanwezigen deel. 

Op het einde van de dag vielen drie posters in de prijzen. Een jury selecteerde de drie posters op basis van hun innovativiteit en design. Water-link’s poster, “Dynamic flow filtration - Closing the water loop” samengesteld door Inge Van Cauteren en Wim Bossaerts, werd geselecteerd als beste industriële poster. Daarnaast werden twee academische poster awards uitgedeeld aan Matthias Mertens (KU Leuven) voor zijn poster “Crosslinked PVDF membranes for solvent resistant nanofiltration/ultrafiltration” en aan Qirong Ke (University of Duisburg - Essen) voor zijn poster “Ultrafiltration membranes with integrated boron absorber properties”.

Via following link you can find all presentations and posters presented during the day. 

https://we.tl/h0CUr7qSQ8

Nieuws

Evenementen

www.watercircle.be maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u expliciet akkoord met het gebruik van deze cookies.