Communicatie/ administratie medewerk(st)er (M/V/X)

watercircle.be

Communicatie/administratie medewerk(st)er (M/V/X)

– Vlaanderen –

Plaats van tewerkstelling: Vlaanderen (1-2 dagen op locatie, 4-3 dagen telewerk)

Contracttype: Onbepaalde duur (Voltijds) of bepaalde duur (minstens 3/5)

Functiebeschrijving:

Als communicatie/administratie medewerk(st)er krijg je een unieke positie binnen de sectorfederatie van de Vlaamse watertechnologieleveranciers. Als vertegenwoordiger van deze sector moet je interageren met externe stakeholders vanuit een bedrijf neutrale positie. Als onderdeel van het team krijgt je de mogelijkheid om een breed pakket aan competenties te optimaliseren en je netwerk gevoelig uit te breiden. Hiervoor rapporteer je op dagelijkse basis aan de algemeen manager. Je takenpakket kan als volgt omschreven worden:

 1. Brede communicatie managen, waaronder: opmaak nieuwsbrieven en jaarverslagen, social media en website berichten, event management en communicatie met de leden. Daarnaast ook opvolgen van events en rapporteren aan de algemeen manager;
 2. Voeren van de dagelijkse boekhouding en algemene administratie, met o.a..: inboeken en opvolgen van aankoopfacturen, opmaken van verkoopfacturen, uitvoeren betalingen aan leveranciers en communicatie met de externe boekhouder voor kwartaal afsluitingen;
 3. Je houdt de vinger aan de pols binnen je netwerk. Interesse in (milieu)technologie is een plus.

 

Bekwaamheden en vereiste ervaring:

 1. Idealiter heb je via een Bachelor (ingenieur)-opleiding of relevante werkervaring kennis van watertechnologie, en ben je sterk in administratie en/of communicatie.
 2. Je aardt makkelijk in een kleinere organisatie waarvan de cultuur te vergelijken valt met een KMO. Volgende competenties zijn kenmerken belangrijk: gedrevenheid, zin voor initiatief, proactiviteit, flexibiliteit, constructiviteit en intellectuele alertheid. Verder werk je zeer punctueel en nauwkeurig.
 3. Je bent een teamspeler, maar je houdt van de autonomie van de functie.
 4. Je denkt mee met de organisatie, kijkt naar verbeteringen en je hebt een diplomatische houding.
 5. Je bezit een gevorderd kennisniveau van MS Office applicaties (Excel, Google Forms, Sharepoint etc.) waarbij kennis van basis programmeren een pluspunt is (WordPress).
 6. Je bent Nederlandstalig met een goede kennis van Engels. Frans is een plus.

 

Wat biedt watercircle.be je?

 1. Een zeer interessante en uitdagende functie binnen een boeiende en unieke organisatie waarin een dynamische en collegiale sfeer heerst met veel autonomie en verantwoordelijkheidsgevoel.
 2. Voor wat hoort wat en de juiste persoon op de juiste plaats geniet dan ook van een aantrekkelijk verloningspakket voor de geleverde inzet en engagement.
 3. Contract voor onbepaalde duur, 40 u/w met 12 ADV-dagen of bepaalde duur (minstens 3/5)
 4. Thuiswerk met de nodige werkmiddelen en tools

Interesse of vragen?

Neem contact op met Lieve Delrue (0478 23 19 50) of Raissa Swerts (0475 56 38 13) tijdens kantooruren. U kan eveneens uw cv en motivatiebrief versturen naar hr@ekopak.be met vermelding van de vacature voor Watercircle.be . Wij contacteren elke kandidaat per mail of per telefoon en behandelen elke kandidatuur met discretie.

Communicatie/ administratie medewerk(st)er (M/V/X)
Tagged on:
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial