Academia meets industry en speedating met studenten

Logo watercircle.be

Algemene vergadering/Ledenvergadering
Academia Meets Industry (AMI 15)

Op donderdag 6 december houden we onze laatste kernledenvergadering.  Vooraf is er een algemene vergadering om de naamsverandering naar watercircle.be te officialiseren. Na de vergadering hebben we de 15e uitgave van Academia Meets Industry (15u30) en een “speeddating” (17h15) met studenten van hogescholen en universiteiten.

Academia Meets Industry bestaat uit 2 voordrachten en de het klassieke programma van de watertechnolgieprijs. De voordrachten handelen over een proeftuin (VEG-i-TEC) en testcentra waar jullie nieuwe technologieën kunnen testen en demonstreren.
De speeddate is een uitgelezen kans om eventuele medewerkers te vinden voor jullie bedrijf.  De speeddate duurt 60’ en er zal ongeveer 10’ voorzien worden per student. Tijdens de netwerkreceptie kunnen de gesprekken dan verder gaan.  Aan de hand van een bedrijfsprofiel zullen studenten kunnen intekenen op een gesprek bij bepaalde bedrijven. Het aantal toegelaten deelnemende bedrijven is 10.  Bij interesse om deel te nemen gelieve te informeren bij kiara.viaene@watercircle.be.

Datum: Donderdag 6 december 2018
Plaats: Faculty Club KULeuven
Inschrijven: paul.ockier@watercircle.be
! Enkel voor studenten die deelnemen aan de speeddate en leden !

Nieuws

Evenementen

www.watercircle.be maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u expliciet akkoord met het gebruik van deze cookies.