Electrical Project Engineer

Desotec

Electrical Project Engineer

– Rumbeke –

Onze missie bij DESOTEC? De planeet beschermen.   

 

Van lucht, grond en gas tot water en andere vloeistoffen: bij DESOTEC zuiveren we met duurzame, mobiele filteroplossingen op basis van actieve kool. Die verhuren we aan productiebedrijven over heel Europa. Is de kool in de filters verzadigd? Dan halen we die terug op voor reactivatie. Zo ontzorgen we onze klanten in hun zuiveringsbehoeften administratief, moreel, logistiek en ecologisch, zodat zij zich 100% kunnen focussen op wat echt telt: duurzaam produceren.  

That is how we fight for (y)our brighter future!  

Wil je graag met ons meestrijden? Dan is onze vacature ‘Electrical Project Engineer’ mogelijk iets voor jou! Wie bieden je een ontzettend gevarieerde job waarbij je nooit echt weet wat de dag zal brengen. Je job bevat een leuke combinatie van zowel administratieve zaken als uitvoerende taken (op de fabrieksvloer).

 

Als Electrical Project Engineer bij DESOTEC krijg je het vertrouwen om…

 • … planningen voor de verschillende onderaannemers op te maken en deze laatste ook te ondersteunen/begeleiden waar nodig zodat ze telkens verder kunnen.

 • … testen uit te voeren met de PLC-programmeur, zelfstandig aan troubleshooting te doen en om te voorzien in vlotte opstarten/vrijgaves van productie-installaties.

 • … elektrische schema’s voor te bereiden (die afhankelijk van jouw skills al dan niet voor jou worden uitgetekend) en finaal te checken.

 • … keuringen mee te volgen en opmerkingen m.b.t. elektriciteit preventief op te lossen.

 • … verbeteringsprojecten te dragen van idee tot uitvoering waardoor je meteen ook getuige bent van jouw impact op de bedrijfswerking.

 • … zelfstandig te kunnen/mogen werken, alsook met interne/externe teams.

Je komt in aanraking met allerhande toepassingen m.b.t. elektriciteit: automatisatie, elektrische schema’s, netwerken, sturingen, praktische werken, standaardisatie,…
We houden graag rekening met jouw interesses, waarbij leidinggeven (bijvoorbeeld) ook tot de verantwoordelijkheden kan behoren.

 

Wie ben je en wat ken/kan je als Electrical Project Engineer bij DESOTEC?

 • Je beschikt minimum over een A1/A2 in Elektriciteit en hebt reeds ervaring als industrieel elektricien. Studies binnen Elektromechanica zijn een plus.

 • Je beschikt over een goede kennis Nederlands en Engels. Frans is een pluspunt.

 • Je hebt min. een basiskennis Excel en hebt daarnaast ook een streepje voor als je ervaring hebt met Siemens Step 7 en Navision (of een ander ERP-systeem).

 • Je organisatorische en administratieve skills komen goed van pas, want jij ervoor zorgt er o.a. voor dat de nodige materialen telkens aanwezig zijn.

 • Je stressbestendigheid en problem solving skills helpen je het hoofd koel te houden bij problemen (bv. stilstanden, bottlenecks,…) en om vervolgens op zoek te gaan naar oplossingen. In geval van stilstanden/shutdowns stel je je flexibel op en ben je bereid om in ploeg te werken.

 • Je hebt een sterke verantwoordelijkheidszin en weet de juiste prioriteiten te stellen bij bv. herstellingen en depannages.

Wat krijg je als Electrical Project Engineer bij DESOTEC?

Het spreekt voor zich dat je in ruil voor jouw tomeloze inzet en gedrevenheid ook heel wat van ons terugkrijgt. Te veel om op te noemen in feite. Hieronder toch alvast een poging tot een samenvatting van wat wij jóu precies te bieden hebben als Electrical Project Engineer bij DESOTEC. Let wel: deze opsomming is niet limitatief! 😉

 • Je komt terecht in een internationaal, snelgroeiend, innovatief en duurzaam bedrijf.

 • Je kunt genieten van een dynamische en teamgerichte werkomgeving waar je volledig jezelf kan en mag zijn.

 • Je kunt volop de vruchten plukken van een werkplek die inzet op continue kansen tot verdere ontplooiing. Persoonlijke én professionele groei? Check! ✔

 • Bovenop je wettelijke vakantiedagen, heb je ook nog 3 bedrijfsdagen (!) die je vrij kunt inplannen (in samenspraak met je collega’s). 

 • Je krijgt van ons een competitief en motiverend salarispakket (cf. maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, smartphone + abonnement, bedrijfswagen + tankkaart,…).

 • Je ontvangt regelmatig een uitnodiging voor een van de vele afterworks en/of andere leuke activiteiten. Werkplezier? Kun je bij deze ook gaan afvinken! ✔

Schrijven we jou alvast in voor onze volgende afterwork?! 😉

Electrical Project Engineer
Tagged on:
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial