watercircle.be krijg nieuwe algemeen manager

Onze algemeen Paul Ockier heeft beslist om in 2019 een stap terug te nemen als algemeen manager. Vanaf heden zal hij de functie adviseur uitoefenen binnen watercircle.be. Hij zal het komende jaar zijn opvolger Matthias Mertens met raad en daad bijstaan.

Het is me een genoegen om u mee te delen dat vanaf 1 januari 2019 Matthias Mertens de functie van manager van watercircle.be zal opnemen. Matthias Mertens behaalde een master (2014) en een doctoraat (2018) in de bio-ingenieurswetenschappen aan de KU Leuven. Zijn onderzoek handelde over de ontwikkeling van membranen voor anaerobe membraan bioreactoren. Aldus deed Matthias ruime ervaring op in het domein van de watertechnologie.

We zijn ervan overtuigd dat Matthias de aangewezen persoon is om watercircle.be verder vorm te geven. Hij komt naar voor als een enthousiaste en vernieuwende manager. Zijn dynamische stijl en communicatieve vaardigheden zijn uitgelezen kwaliteiten om de uitdagingen waar watercircle.be voor staat op een adequate manier aan te pakken en het succes van de organisatie naar de toekomst toe te garanderen.

We wensen Matthias veel succes met zijn nieuwe functie, en willen tevens Paul uitdrukkelijk bedanken voor zijn inzet en realisaties tijdens de voorbije 15 jaar. Gedurende 2019 neemt Paul nog de rol op van adviseur voor watercircle.be.