Projectleider RWZI (Ontwerp en Uitvoering)

Projectleider RWZI (Ontwerp en Uitvoering)

Binnen onze business line WATER bij ARCADIS passen we geavanceerde technologieën toe om aan de immer veranderende kwaliteitseisen voor drinkwater en faciliteiten voor afvalwater te voldoen. Onze internationale teams zorgen ervoor dat onze klanten volgens de lokale regelgeving en met een minimale milieu-impact opereren. Bij ARCADIS helpen we de samenleving bij de uitbreiding en diversifiëring van hun watervoorziening.

Onze VISIE is al snel onze PASSIE geworden: Improving the quality of life!Binnen onze business line WATER bij ARCADIS passen we geavanceerde technologieën toe om aan de immer veranderende kwaliteitseisen voor drinkwater en faciliteiten voor afvalwater te voldoen. Onze internationale teams zorgen ervoor dat onze klanten volgens de lokale regelgeving en met een minimale milieu-impact opereren. Bij ARCADIS helpen we de samenleving bij de uitbreiding en diversifiëring van hun watervoorziening. Onze VISIE is al snel onze PASSIE geworden: Improving the quality of life!Heb jij als Project Manager een degelijke ervaring binnen het domein van afvalwaterzuivering? Dan willen wij jou ontmoeten!

Verantwoordelijkheden:.

Als Project Manager ben je de lead bij aanpassingen, uitbreidingen of nieuwbouw van afvalwaterwaterzuiveringsprojecten (publiek/industrieel) van A tot Z en dit op vlak van budget, timing en operationele coördinatie.

 • In de ontwerpfase sta je in voor de opmaak van berekeningsnota’s, (voor)ontwerpen, aanbestedingsdossiers (bestek en meetstaat) en het nazicht van plannen, publicatie, aanbesteding en gunning van projecten conform de wetgeving op overheidsopdrachten.
 • Je wordt ondersteund door een projectteam bestaande uit meerdere disciplines (elektromechanica, elektriciteit, stabiliteit, enz) maar je bent eveneens in staat om delen van het ontwerp ook zelf uit te werken. Als Project Manager ben je eindverantwoordelijke voor de producten die naar de klant gaan.
 • Je volgt de werken in uitvoering op: werfvergaderingen, nazicht technische voorstellen, kwaliteitscontrole, nazicht vorderingsstaten, opmaak eindafrekening, bewaken van kwaliteit, budget, timing,…
 • Arcadis zet in op 100% % BIM, dus je ziet het volledig zitten om de waterzuiveringsprojecten in een BIM-omgeving te ontwerpen.
 • Tot slot sta je tijdens de waarborgperiode in voor de opvolging van de waarborgproblemen en verborgen gebreken

Profiel:

 • Je hebt minstens 5 jaar ervaring op vlak van projectmanagement én ontwerp binnen het afvalwaterzuiveringsdomein, alsook in het begeleiden van projecten in de uitvoeringsfase.Je hebt minstens 5 jaar ervaring op vlak van projectmanagement én ontwerp binnen het afvalwaterzuiveringsdomein, alsook in het begeleiden van projecten in de uitvoeringsfase.
 • Je bent in staat om over de grenzen van het werkveld heen te kijken en bruggen te slaan. Door jouw mensgerichte houding in combinatie met vakinhoudelijke kennis ben je in staat om projecten tot een goed einde te brengen.
 • Je bent oplossingsgericht, proactief en pragmatisch ingesteld. Daarnaast ben je een goede organisator die het overzicht weet te behouden.
 • Je bent in staat jouw verantwoordelijkheden zeer nauwkeurig en correct op te volgen. Je controleert de voortgang van de projecten en beheert tijd, kosten en middelen op een doeltreffende manier.Je bent in staat jouw verantwoordelijkheden zeer nauwkeurig en correct op te volgen. Je controleert de voortgang van de projecten en beheert tijd, kosten en middelen op een doeltreffende manier.
 • Jouw sterke communicatieve vaardigheden en commerciële ingesteldheid maken dat je doortastend en volhardend bent in contacten op verschillende niveaus, zowel intern als extern.

Aanbod: 1.5 miljoen euro

Hebben we jouw aandacht? Mooi zo. Die 1.5 miljoen euro is niet je loon. Het is het bedrag dat Arcadis jaarlijks investeert in opleidingen. Zo kan jij je talenten maximaal ontwikkelen. Wat krijg je nog meer....

 • Je komt terecht in een boeiende en aangename werkomgeving met veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid.
 • Je komt terecht in een boeiende en aangename werkomgeving met veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid.
 • Jouw job heeft zin. Je werkt in een maatschappelijk betrokken bedrijf. Wij geloven dat samenwerking leidt tot meer waardevolle en innovatieve ideeën.
 • Diversiteit verscherpt onze concurrentiepositie en draagt bij aan de kracht van het bedrijf. Daar pluk jij elke dag de vruchten van. Daarom promoten wij zeer actief een werkomgeving waarin elk individu gelijke kansen krijgt om zijn/haar potentieel te ontplooien.
 • Je geniet een evenwichtige work-life balans met flexwerk, glijdende werkuren en thuiswerk.
 • Je krijgt een uitgebreid pakket extralegale voordelen: maaltijdcheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering, extra verlofdagen, kortingen voor je privé aankopen, ecocheques, …En ook dit nog: met het Flex Income Plan stem je je loon perfect af op jouw privé- en professionele situatie.
 • Op een duurzame manier naar het werk? Bij Arcadis kan het! Onze kantoren zijn vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Daarnaast krijg je heel wat mobiliteitsvoordelen: terugbetaling openbaar vervoer, een fietsvergoeding, Cambio,… Arcadis betaalt zelfs een deel van je nieuw aangekochte (elektrische) fiets terug.

Interesse?

Eerst zien en dan geloven? Bekijk dan hier de getuigenissen van je toekomstige collega’s! Interesse? Solliciteer dan snel via hanne.daemen@arcadis.com

Download Vacature