News

De Blauwe Cirkel op het Vlaams Nederlands Watersymposium

Op donderdag 17 september 2015 organiseert de Stichting Kennisuitwisseling Industriële Watertechnologie (SKIW)  "Het Vlaams – Nederlands Watersymposium” in de gebouwen van de Avans Hogeschool in Breda. Het thema van het symposium is dit jaar "De waarde van water: efficiënt gebruik van water, energie en grondstoffen".  Daarbij kan de Blauwe Cirkel natuurlijk niet ontbreken.

Marjolein Vanoppen van de Universiteit Gent brengt er namelijk een boeiende presentatie met een algemene voorstelling van de Blauwe Cirkel aan onze noorderburen en resultaten over onze verschillende pilootinstallaties onder de noemer "Hergebruik van water en valorisatie van zoutstromen in de industrie". Zij zal deze presentatie brengen om 14u tijdens sessie 3: Hergebruik van grondstoffen & energie.

Uiteraard zijn we ook aanwezig met een stand op de vaktentoonstelling om verdere informatie aan te bieden.

Het Watersymposium van SKIW is in Nederland in­mid­dels een geliefd platform ge­worden voor de industriële watergebruiker en zijn toeleveranciers. De deelnemers zijn behalve industriële procestechnologen, watertechnologen, watermanagers en utilitymanagers, ook proces­techno­logen van advies­bureaus en vertegenwoordigers van de toeleverende industrie.
Het symposium omvat een uitgebreid lezingenprogramma en een beperkte vaktentoonstelling. Nieuw in deze editie zijn de thema gerichte ronde tafel gesprekken.

Voor het uitgebreid programma overzicht en aanmelding, ga naar www.skiw.nl