Activiteiten 2014

Op dinsdag 2 december organiseerde TNAV het laatste evenement van 2014, Academia Meets Industry, deze keer aan de Universiteit Gent en al de 11de editie!

Eerst stelden de drie laureaten van de watertechnologieprijs hun thesis aan het publiek voor en werd de jaarlijkse thesisprijs uitgereikt. De hoofdprijs was dit jaar voor Ruben Props van de Universiteit Gent. Proficiat, Ruben!

Na de prijsuitreiking brachten we een bezoek aan de laboratoria PalnT en LabMet van de Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen, waar proeven worden uitgevoerd voor het Blauwe Cirkel-project.

De presentaties van de workshop staan online, klik op lees meer om ze te bekijken!

Op 30 september nodigde TNAV alle leden uit voor een bezoek aan het gloednieuwe waterproductiecentrum HAC in Haasrode (Leuven). De Watergroep ontwikkelde er een innovatief concept om zoveel mogelijk klanten van zacht water te voorzien.

Te gast bij Trevi Environmental Solutions in Gent (Gentbrugge) konden we heel wat opsteken van twee welbespraakte en goed geïnformeerde woordvoersters van Flanders Investment & Trade.  

Het is weer mooi geweest: op 22 april waren we te gast in Tessenderlo bij Spirotech, TNAV-kernlid  én een schitterende gastheer.

Woensdag 26 maart was het troef:  een nieuwe reeks partnermatchings met Nederlandse bedrijven.