Activiteiten 2017

Op 6 december bekroonde TNAV opnieuw de beste scripties in het vakgebied watertechnologie tijdens Academia Meets Industry. 

Bekijk hier de foto's en de presentaties.

Op 6 december organiseerde TNAV een Workshop Koelwater, voorafgaand aan de jaarlijkse uitreiking van de beste thesisprijs in het vakgebied watertechnologie. 
In deze workshop kwamen innovatieve en visionaire aspecten rond koelwater aan bod.

Brabanthal Leuven kende dit jaar opnieuw een passage van de Vlaamse watertechnologiesector dankzij Aquarama. Naast vertrouwde exposanten en bezoekers, maakten vele nieuwe gezichten zich kenbaar op de beursvloer. Dit was tevens het geval op de stand van TNAV en vanzelfsprekend op de workshops van TNAV en VMX, zowel voor als achter de microfoon. Tijdens de jaarlijkse TNAV-VMx workshop werd de nadruk gelegd op duurzaam waterbeheer in de industrie. Verschillende sprekers presenteerde nieuwe ontwikkelingen en projecten gedurende een plenaire en twee parallelle sessies. We kunnen spreken van een succesvolle workshop met maar liefst 100 deelnemers.

Wil u de presentaties van deze workshops nog eens nakijken? 

Het TNAV-kernlid Visser & Smit Hanab nv mag dan bij ons vooral gekend zijn als waterbehandelaar, het Gentse aannemingsbedrijf is daarnaast ook actief in de kabel- en leidingbouw. Op donderdag 12 oktober werd TNAV door Visser & Smit Hanab uitgenodigd om kennis te maken met de aanleg van een warmtenet, en dit op hun werf in uitvoering te Kuurne. 

Op dinsdag 27 juni was het opnieuw zover. Vooraleer de zomervakantie een hoge vlucht nam, trokken we er met onze leden nogmaals op uit. Deze keer bood Packo Pumps ons de kans om eens mee achter de schermen te kijken naar hun bedrijvigheid in Diksmuide.

Op 21 februari nodigden we al onze leden uit om naar Gent af te zakken voor onze ledenreceptie in Thagaste.