Expert Waterzuivering

Desotec

Expert Waterzuivering

– Rumbeke –

Ben je op zoek naar een gevarieerde job met impact waarbij je je coördinerende en organisatorische talenten ontwikkelt zowel op de vloer als aan een bureau? Wil je dat graag doen bij een onderneming met een hart voor duurzaamheid en op die manier bijdragen aan een betere en schonere wereld?
Dan is de vacature Expert Waterzuivering bij Desotec iets voor jou!

Waarom zoeken we een nieuwe collega Expert Waterzuivering?

Onze huidige Expert Waterzuivering gaat binnen enkele jaren op welverdiend pensioen. We zoeken dus een waardige opvolger voor deze ervaren expert. Daarnaast kennen we bij Desotec een exponentiële groei: extra handen en koppen zijn dus van harte welkom.

Als Expert Waterzuivering bij Desotec krijg je het vertrouwen om…

·       het water – dat we gebruiken om verzadigde kool reactivatieklaar te maken en i.v.m. hotspotpreventie – in de juiste kwaliteit en zo minimaal mogelijke hoeveelheid te voorzien,

·       het spoelwater zodanig te managen dat we dit kunnen zuiveren in onze eigen zuiveringsinstallaties,

·       ervoor te zorgen dat we ons gezuiverd spoelwater optimaal hergebruiken binnen Desotec,

·       het resterende gezuiverde spoelwater af te voeren conform de milieunormen,

→ Hierbij krijg je de kans om mee strategisch na te denken over optimalisaties in ons verbruik zodat we zo weinig mogelijk water dienen af te voeren.

·       onze waterzuiveringsinstallaties in topconditie te houden via regelmatige controle en onderhoud (dat je zelf uitvoert of delegeert),

·       ook de administratie gerelateerd aan onze waterzuivering te verzorgen (registratie van de waterbalans, bestelbonnen doorgeven voor werken etc.)

Wie ben je, wat kan je en wat ken je als Expert Waterzuivering bij DESOTEC?

·       Je hebt een bachelor- of masterdiploma als Industrieel Ingenieur, met een relevante specialisatie in milieutechnieken.

·       Je hebt een heftruckattest of bent bereid om hiervoor opleiding te volgen (om bij te springen indien nodig).

·       Je spreekt vloeiend Nederlands en vlot Engels.

·       Je bent communicatief en administratief sterk zodat je constructief kan samenwerken met andere afdelingen en externe leveranciers.

 

Als Expert Waterzuivering bij DESOTEC ben je op zoek naar een werkomgeving waar…

·       je een hybride rol kan spelen tussen het operationele en coördinerende, om op termijn een hoofdzakelijk coördinerende rol op te nemen,

·       je je verantwoordelijkheden op termijn ziet uitbreiden naar andere nutsleveringen zoals aardgas, stroom en perslucht,

·       je een directe positieve impact hebt op het milieu.

Wat krijg je als Expert Waterzuivering bij DESOTEC?

  • Een competitief, motiverend en volledig salarispakket of concreter: maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering… .

  • Je werkt in een 38-urenweek met glijdende uren (opstart tussen 7u45 en 8u45). Vrijdag kan je het weekend zelfs wat vroeger inzetten!

  • 3 extra betaalde bedrijfsdagen bovenop je wettelijke verlofdagen. Je kan je verlof volledig vrij inplannen in overleg met je collega’s (geen collectieve sluiting dus!).  

  • Persoonlijke en professionele groei via opleidingen en workshops op maat.

Onze missie bij DESOTEC? De planeet beschermen.  

Van lucht, grond en gas tot water en andere vloeistoffen: bij DESOTEC zuiveren we met duurzame, mobiele filteroplossingen op basis van actieve kool. Die verhuren we aan productie- en andere bedrijven over heel Europa. Is de kool in de filters verzadigd? Dan halen we die terug op voor reactivatie. Zo ontzorgen we onze klanten in hun zuiveringsbehoeften – administratief, moreel, logistiek en ecologisch, zodat zij zich 100% kunnen focussen op wat echt telt: duurzaam produceren. 

That is how we fight for (y)our brighter future! 

Expert Waterzuivering
Tagged on:
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial