Inside Sales Engineer

Aerzen Belgium N.V.

Inside Sales Engineer

Èrtzen. Zo spreek je de naam van deze wereldspeler, die overal ter wereld betrouwbare, goed presterende en energiezuinige blowers en schroefcompressoren levert, uit. Onze toepassingsgebieden gaan van waterzuivering tot pneumatisch transport en procesindustrie. Als Belgische dochteronderneming van de Duitse Aerzener Maschinenfabrik GmbH, kortweg Aerzen, zijn we op zoek naar iemand die zijn/haar productaanvragen van buitenaf, van a tot z verwerkt van binnenuit. Je hebt het door: jij vormt de spilfiguur tussen alle betrokken partijen en zorgt ervoor dat de oplossingsgerichte aanpak van Aerzen nog lang blijft nazinderen bij de klant.

Je functie

Als inside sales engineer werk je niet enkel de standaard aanvragen uit tot offertes, maar creëer je ook offertes op maat waarbij je, handmatig of softwaregestuurd, een technisch voorstel ontwerpt.

Heeft de klant vragen omtrent zijn/haar offerte? Jij verstrekt de nodige technische en commerciële informatie, zowel telefonisch als via mail of Teams.

Je koppelt de nodige technische en commerciële gevolgen aan de inkomende orders, zodat de betrokken afdelingen van start kunnen gaan: van productie tot en met facturatie.

Je vormt een belangrijke schakel tussen klant, leverancier, collega’s, sales- en aftersales- afdeling. Ook na afronding van het project deel je met de klant jouw technische expertise en beantwoord je eventuele vragen.

Je profiel

Je kan ons imponeren met een master of bachelor in Elektromechanica of gelijkwaardig door ervaring of interesse.

Je hebt kennis van machinebouw, idealiter weet je al het een en het ander af van compressoren en blowers.

Heb je al kennisgemaakt met tekenprogramma’s zoals AutoCAD, Inventor, Salesforce of Navision/Dynamics 365 Business Central? Een absolute plus, maar geen vereiste must!

Je bent sociaal ingesteld. Je kan je vlot uitdrukken in het Frans, Nederlands en Engels. Een taalkundige duizendpoot zou je kunnen zeggen. Of driepoot op zijn minst!

Ons aanbod

Een voltijds contract van onbepaalde duur, met verloning volgens PC 200 naargelang ervaring en anciënniteit.

Een waaier aan extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, fietsleasing, laptop, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering en een CAO 90 bonus.

Daarnaast mag je rekenen op 12 ADV-dagen en 2 extra verlofdagen.

Bij Aerzen kom je terecht in een zeer collegiaal team dat zo nu en dan de nodige ontspanning inlast. Denk aan een kerstdinertje, teambuildings of infomeetings waarbij het nuttige aan het aangename gekoppeld wordt.

Geboeid door deze functie?

Stuur zo snel mogelijk uw CV met motivatie naar gerald.degraeve@aerzen.com.
Voor meer informatie kan je telefoneren tijdens de kantooruren op 02 7572278. Je vraagt naar Gerald De Graeve. 

Inside Sales Engineer
Tagged on:
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial