bedrijf: Collinet

Collinet

Straat:

Gemeente:

Contactpersoon:

Telefoon:

E-mail:

Website:

P.I. des Hauts-Sarts, 2ème Avenue 24

4040 Herstal

Kristel Vanmolle

kristel.vanmolle@collinet.eu

+32 (0)4 256 56 19

www.collinet.eu

Collinet: uw betrouwbare partner voor industrie, openbare ruimte en bouw

Bij Collinet geloven we sterk in het behoud van de natuur en het beschermen van materialen van natuurlijke oorsprong. Als toonaangevende naam ontwerpen en produceren we op maat gemaakte duurzame HDPE-oplossingen voor de opslag en voorbehandeling van regenwater, afvalwater en chemicaliën.

Ons specialisme ligt in het creëren van oplossingen op maat. We zijn gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van dubbelwandige HDPE-tanks die een perfecte waterdichtheid garanderen. Ons assortiment omvat zowel standaardproducten als uitgebreid maatwerk, variërend van olie- en vetafscheiders tot pompputten, inspectiekamers en opslagtanks. Al vele jaren produceren we ook intern een reeks rechte afvoergoten en sleufgoten van roestvrij staal voor het opvangen van oppervlaktewater in industriële omgevingen.

Dubbelwandige opslagtanks van HDPE: gegarandeerde veiligheid!

Er is weinig dat belangrijker is dan de gemoedsrust dat uw producten op de lange termijn veilig kunnen worden opgeslagen. Daarom hebben we bewust gekozen voor dubbelwandige HDPE-opslagtanks. Onze oplossingen zijn volledig afgestemd op uw project. We integreren alle benodigde voorzieningen in onze werkplaats, zodat we kant-en-klare oplossingen op de bouwplaats kunnen leveren.

Onze kwaliteit is beproefd en ons product is uiterst ecologisch:

  • We gebruiken niet gerecycled HDPE van gecertificeerd materiaal.
  • Onze producten zijn 100% recyclebaar en kunnen in dezelfde toepassing hergebruikt worden.
  • Ze zijn bestand tegen de druk van grondwater.
  • Ze hebben een lange levensduur en zijn corrosiebestendig.
  • De flexibiliteit en lichtheid van de buizen verminderen de installatietijd aanzienlijk, wat leidt tot minder transport en het verminderen van CO2-uitstoot.
  • Onze dubbelwandige Weholite-buizen zijn resistent tegen de meeste chemische invloeden, waardoor het risico op bodemvervuiling door lekkages vrijwel nihil is.

Collinet staat voor duurzaamheid, maatwerk en innovatie. We streven ernaar om oplossingen te bieden die niet alleen aan uw behoeften voldoen, maar ook bijdragen aan een groenere en schonere toekomst.

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial