Milieudeskundige water

Trevi environmental Solutions

Milieudeskundige water

– Gentbrugge –

 

Jobomschrijving

Binnen onze afdeling water krijg je de kans om diepgaande studies en audits uit te voeren binnen het vakgebied van watermanagement. Hierbij verstrek je doordachte adviezen aan onze klanten uit allerhande sectoren. De onderwerpen waarmee je te maken krijgt, zijn divers en omvatten onder andere:

  • Het ontwerpen en optimaliseren van afvalwaterzuiveringsinstallaties.
  • Het implementeren van Best Beschikbare Technieken (BBT) in productieprocessen.
  • De uitvoering van projecten met betrekking tot waterhergebruik en alternatieve waterbronnen.
  • Het bepleiten van haalbare lozingsvoorwaarden en het evalueren van de impact op het milieu, en nog veel meer.

Daarnaast zal je verantwoordelijk zijn voor het monitoren van het waterbeheer en de werking van waterzuiveringsinstallaties bij onze klanten. Door nauwgezet de procesparameters in te stellen, optimaliseer je hun efficiëntie en effectiviteit. Je rapporteert regelmatig aan alle betrokken partijen om hen op de hoogte te houden van de voortgang en eventuele verbeteringen.

Wie zoeken we?

We zijn op zoek naar een toegewijde collega met de volgende kwalificaties:

  • Een masterdiploma in een milieurichting, bij voorkeur in bio-ingenieurswetenschappen milieutechnologie.
  • Bij voorkeur minstens een eerste relevante werkervaring.
  • Het vermogen om zelfstandig en op een gestructureerde en analytische manier te werken.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk), met een klantgerichte en constructieve benadering.
  • Vloeiend in zowel Nederlands als Engels; kennis van het Frans is een pluspunt.
  • Vlot in het gebruik van MS Office.

Bij Trevi NV streven we naar innovatieve oplossingen voor milieuvraagstukken, en we verwelkomen graag gedreven professionals die willen bijdragen aan een duurzamere wereld. Als jij jezelf herkent in deze beschrijving, nodigen we je van harte uit om te solliciteren en deel uit te maken van ons team van milieudeskundigen. Samen bouwen we aan een groenere toekomst!

Wat bieden we?

Je ontvangt een loon in lijn met je ervaring, verantwoordelijkheden en opleiding. Dit wordt aangevuld met extralegale voordelen zoals een groepsverzekering, jaarlijks een pakket ecocheques en de mogelijkheid om een fiets te leasen.

Verder ontvang je vanaf jouw eerste dag alle info die je nodig hebt en word je verder begeleid door een peter of meter. Naar behoeftes kunnen er ook opleidingen intern en extern gevolgd worden.

De werk-privé balans is voor ons belangrijk en daarom krijg je in een voltijdse functie 12 ADV-dagen.

Je werkt in een mooi gebouw te Gentbrugge, naast de Schelde, waardoor je tijdens pauzemomenten kan wandelen of sporten in een groene omgeving, dichtbij Gent centrum. Tot slot voorzien we dagelijks vers fruit en soep, bereid in onze eigen keuken.

Milieudeskundige water
Tagged on:
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial