Projecten: Intelsens

Projecten

IntelSens

Afgerond
Wat is IntelSens?

Het project IntelSens werd uitgevoerd door TNAV (watercircle.be) en werd gesubsidieerd door het Agentschap Innoveren en Ondernemen. 

 

Looptijd: 10/2016 – 10/2018

Gedurende twee jaar doorkruiste het IntelSens team heel Vlaanderen om meer dan 100 bedrijven advies te verlenen omtrent de procesintegratie en het intelligent gebruik van online metingen in hun waterzuivering. De focus lag hierbij op het verlagen van operationele kosten, voornamelijk met betrekking tot het energieverbruik en het gebruik van chemicaliën. Daarnaast werkt een geautomatiseerde zuivering stabieler, waardoor ze minder opvolging vraagt en de kans op normoverschrijdingen drastisch daalt.

IntelSens bezocht bedrijven in volgende sectoren:

Figuur 1: Sectoren bezocht door IntelSens met links alle sectoren en rechts de voedingssector opgesplitst.
Vragen? Neem contact op!

Wil je meer te weten komen over de wijdverspreide of iets exotischere online metingen en controlestrategieën gebruikt in waterzuiveringsinstallaties, maak dan gebruik van onze IntelSensWijzer.

IntelSens werd uitgevoerd door twee projectingenieurs nl. Riet Cornelissen en Tim Van Dyck onder begeleiding van Marc Feyaerts.

Indien u vragen heeft met betrekking tot het project of over onze IntelSensWijzer stel u vraag dan via info@watercircle.be.

Ontdek al onze projecten

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial