Activiteiten 2016

Op 6 december organiseerde TNAV een Workshop Micropolluenten ism VITO, Ugent en Aquafin, voorafgaand aan de jaarlijkse uitreiking van de beste thesisprijs in het vakgebied van watertechnologie, Academy meets Industry.

U vindt er hier onder alles over.

Op 6 december lauwerde TNAV opnieuw beloftevolle studentenscripties binnen de wereld van de watertechnologie op Academia Meets Industry (AMI). De dertiende editie van AMI zette zich deze keer tevens in voor de promotie van andere vormen van samenwerking tussen de academische sector en de bedrijfswereld.

Bekijk hier nog eens de foto's en de presentaties

Brabanthallen Leuven kenden dit jaar opnieuw een passage van de Vlaamse watertechnologiesector dankzij Aquarama. Naast vertrouwde exposanten en bezoekers, maakten vele nieuwe gezichten zich kenbaar op de beursvloer. Dit was tevens het geval op de stand van TNAV en vanzelfsprekend op de workshops van TNAV en VMX, zowel voor als achter de microfoon.

Wil u de presentaties van deze workshops nog eens nakijken?

Dinsdag 4 oktober bezochten onze leden en wij de enorme site van Terranova. De weergoden waren ons goed gezind, waardoor de begeleide wandeling tergelijkertijd aangenaam en interessant was.

Op 26 april brachten we een bezoek aan Waterleau NewEnergy in Ieper. Dit is een biogasinstallatie die kernlid Waterleau bouwde en ook uitbaat. Het is een gesloten systeem waarin alle zuiveringstechnologie├źn die Waterleau aanbiedt aan bod komen. 

www.watercircle.be maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u expliciet akkoord met het gebruik van deze cookies.