Activiteiten 2017

21 februari 2017 : TNAV Ledenevent

Het Augustijnenklooster midden in het historische centrum van Gent stelde zijn prachtige ruimtes beschikbaar voor onze eerste ledenactiviteit van 2017.

Omstreeks 17u zette voorzitter van de raad van bestuur Paul van der Meeren de avond in met een korte verwelkoming. Paul Ockier nam eveneens het woord, waarna John Buffel met fotomateriaal terugblikte op de activiteiten van het bewegelijk jaar 2016: het slotcongres van de Blauwe Cirkel, de intrede van Intelsens op Aquarama, de bedrijfsbezoeken aan Waterleau New Energy en Terranova en tot slot de BMG thema-avonden.

Hierna gaven de nieuwe collega's Tim Van Dyck en Riet Cornelissen opnieuw het beste van zichzelf over het Intelsens project.

Tot slot voorzagen we in de eerste plaats een mystery guest met verhalen over het Prinses Elisabeth onderzoekscentrum op Antarctica, maar deze moest verstek geven wegens zijn gevergde aanwezigheid op...Antarctica. Gelukkig konden we rekenen op Marc De Spiegelare van Protos om ons een even boeiend betoog te brengen over water en ontwikkelingshulp in de wereld.

Daarna was het tijd voor een hapje en een drankje in de wandelgangen van het klooster van de Augustijnen. Op onze kousenvoeten mochten we ook mee op sleeptouw door het gebouw naar de prachtige historische bibliotheek.

 

www.watercircle.be maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u expliciet akkoord met het gebruik van deze cookies.