Eindevent project WATERKETEN (deel Oost)

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Eindevent project WATERKETEN (deel Oost)

29/11/2021 : 9:00 am - 11:00 am

Het Waterketen-project is een operationele groep rond waterhergebruik in de landbouw dat duidelijkheid wil scheppen over welk gezuiverd effluent al dan niet gebruikt kan worden voor de irrigatie van welke gewassen en/of gronden én wil klaarheid brengen in het wettelijke kader errond, zowel voor de landbouw als de industrie.

 

Informatie

Het project WATERKETEN loopt binnenkort af en daarom organiseren we twee afsluitmomenten om u in te lichten over de vooruitgang en verdere plannen. Deze bijeenkomsten kan u fysiek bijwonen of digitaal volgen.

  • Maandag 29/11 van 9.00 – 11.00 in Beringen (Koolmijnlaan 201)
  • Dinsdag 30/11 van 17.30 – 19.30 in Wetteren (Biezeweg 15a)

 

Opgelet, de fysieke bijeenkomst is op beide locaties beperkt tot 45 personen. Snel inschrijvingen is dus de boodschap!* U kan zich hieronder inschrijven voor één van beide sessies, of om digitaal te volgen.

*Voor de fysieke bijeenkomst werken we met het Covid Safe Ticket. Dit betekent dat u aan de ingang een groen certificaat kan voorleggen (ofwel een bewijs van dubbele vaccinatie, een herstelcertificaat of een negatieve test).

 

WATERKETEN startte in september 2019. De consortiumpartners zijn:

studie- & adviesbureau DLV (United Experts), Labo Ecca, Vlaco, LIPA Family, Agrogas, 6 landbouwers (Jan Verbist, Dirk Bervoets, Tinneke Princen, Marc Huybregts, Louis Van den Borne, Dirk Van Ginhoven, Jef Daems), Vlaamse Milieumaatschappij, watercircle.be, UGent-EcoChem.

 

Meer informatie vindt u hier terug. Het project WATERKETEN startte in september 2019 en loopt tot einde november 2021, en krijgt de steun van Dienst Landbouw en Visserij van de Vlaamse overheid.

Voor bijkomende vragen: contacteer gerust de coördinator, Lies Bamelis via lba@unitedexperts.be of 011 71 19 91

 

Meer informatie

Inschrijving Klik hier

 

Plaats (Fysiek)

Koolmijnlaan 201

Beringen

Digitaal

Link volgt na inschrijving

Eindevent project WATERKETEN (deel Oost)
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial