Nuttige webpagina’s

Overige nuttige webpagina's

Op vrijwel elke bouwwerf is een tijdelijke bemaling noodzakelijk. Door het grondwaterpeil kunstmatig te verlagen of het overtollige water over te pompen, is het mogelijk de bouwwerken in droge omstandigheden uit te voeren. Dat weet je als professional als geen ander, maar wanneer moet je nu precies een contract aanvragen voor bemalingswater en tot wanneer mag je lozen op de riolering?

Op een bouwwerf is een tijdelijke bemaling vaak noodzakelijk om het grondwaterpeil te verlagen.

Deze link geeft een overzicht van de Vlaamse BBT-studies en andere publicaties van het BBT-kenniscentrum en van de Europese (B)REF’s (BBT- referentiedocumenten).

Deze link geeft een overzicht van de Vlaamse BBT-studies en andere publicaties van het BBT-kenniscentrum en van de Europese (B)REF’s (BBT- referentiedocumenten).

Logo IntelSens

De IntelSensWijzer is een tool om snel en to-the-point na te gaan welke online metingen en controlestrategieën zeker niet mogen ontbreken op uw waterzuiveringsinstallatie.

Piloottesten zijn een vast gegeven om innovatieve watertechnologie te implementeren. Deze databank geeft een overzicht van pilotinstallaties die in Vlaanderen en Nederland voor derden beschikbaar zijn voor waterbehandeling en waterzuivering.

De Vlaamse droogtecommissie is ingebed in de CIW-werking en komt in actie bij aanhoudende of dreigende droge periodes met algemene en watertekorten.

Bekijk hier of u project in aanmerking komt voor een subsidie ALVORENS u een bestelling plaatst!

WASS is een beslisondersteunend instrument dat de overheid, de bedrijven en milieuadviesbureaus helpt bij het zoeken naar mogelijke combinaties van zuiveringstechnieken om een bepaald afvalwaterprobleem op te lossen.

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial