Bedrijf: Benvitec Plastics

Benvitec Plastics

Straat:

Gemeente:

Contactpersoon:

Telefoon:

E-mail:

Website:

Reportage:

Koolmijnlaan 185

3582 Beringen

Erwin Berghmans

+32 (0)1 145 07 50

erwin.berghmans@benvitec.be

www.benvitec.be

Benvitec reportage

BENVITEC – Mining for solutions

Benvitec is opgericht in 1992 en telt meer dan 200 werknemers verdeeld over onze drie vestigingen nl. Beringen (hoofdzetel), Beveren en Fleurus. Benvitec is actief op verschillende domeinen met Plastics en Piping als speerpunten.  Dankzij de sterke synergie tussen onze verschillende afdelingen en de expertise van onze engineers kunnen wij op heel wat technische vragen het juiste antwoord bieden en de oplossing bouwen. Wij noemen dit ‘Mining for solutions’.

Benvitec Plastics is gespecialiseerd in het ontwerp, bouw en installatie van allerhande kunststof constructies en leidingwerk. Van engineering tot prototype, van klein draaideel tot grote chemicaliën opslagtank, van prefabstuk tot compleet leidingwerk, van product tot sleutel-op-de-deur installatie: wij zijn uw partner.

Benvitec Plastics is bovendien ISO/VCA** gecertificeerd, beschikt over een groot machinepark (freesmachines, bewerkingscentra, lasers, …), een eigen constructie werkplaats, gekwalificeerde monteurs en een gedreven engineering team.

Meer informatie over Benvitec kan u terugvinden op onze website www.benvitec.be .

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial