Bedrijf: Bray Controls Benelux B.V.

Bray Controls Benelux B.V.

Straat:

Gemeente:

Land:

Contactpersoon:

Telefoon:

E-mail:

Website:

Joulestraat 8

Heerhugowaard

Nederland

Verkoop

+31 (0)72 572 1410

bcbe.sales@bray.com

www.bray.nl

Bray International, opgericht in 1986, is wereldwijd een toonaangevende producent van een modulaire productlijn vlinderkleppen, kogelkranen, terugslagkleppen, plaatafsluiters en pneumatische  & electrische aandrijvingen met bijbehorende accessoires voor industriële toepassingen.

Wij bieden concurrerende, kwalitatief hoogwaardige oplossingen voor de beheersing van vaste stoffen, vloeistoffen en gasstromen.

Door constante groei en uitbreiding van het assortiment met verschillende merken (Bray, Flow-Tek, Rite, Vaas e.a.) kan Bray haar klanten het meest geschikte product voor hun toepassing leveren.

Na meer dan 30 jaar van succes en groei is Bray nu wereldwijd vertegenwoordigd in meer dan 50 landen. Dit maakt ons tot een sterke wereldwijde partner.

Bray Controls Benelux B.V. verzorgt de verkoop en distributie van de Bray productlijnen voor Nederland, België en GH Luxemburg. Daarnaast is zij officieel distributeur van de SISTAG meskantafsluiters (volgens het WEY-concept) in uiteenlopende uitvoeringen en materialen, handbediend en/of geautomatiseerd.

De volgende industrieën kunnen wij tot onze klantenkring rekenen: afvalwater, waterbehandeling, machine- en apparatenbouw, solids & bulk, tankopslag, olie & gas, (petro-)chemie, farma, voedings- & genotsmiddelen, papier & pulp en overige industrieën.

Bij Bray Controls Benelux B.V. kunt u altijd rekenen op technisch hoogwaardige producten, een uitstekende service en een professionele dienstverlening.

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial