Bedrijf: Deckx Elektro Mechanica

Deckx Elektro Mechanica

Straat:

Gemeente:

Contactpersoon:

Telefoon:

E-mail:

Website:

Goormansdijk 64

2840 Dessel

Stefaan Meulemans

+32 (0)1 438 76 70

stefaan.meulemans@deckx-em.be

www.deckx-em.be

Deckx Elektro Mechanica is gespecialiseerd in het ontwerp en tot stand brengen van mechanische en elektrische installaties voor pompstations, waterzuivering en drinkwaterproductie, infrastructuurprojecten en gebouwen in de meest uiteenlopende sectoren. De uitvoering van het gehele proces behoort tot onze standaard diensten dankzij eigen engineering, productieatelier voor bordenbouw en piping, onderhoudsdienst en montageploegen.

Deckx Elektro Mechanica is onderdeel van Deckx Algemene Ondernemingen met vestigingen in Dessel, Puurs en Grobbendonk. Deckx is een vaste waarde in de Vlaamse aannemingswereld op vlak van wegenis- en rioleringswerken, burgerlijke bouwkunde en elektromechanica. De firma maakt deel uit van de groep Stadsbader en groeide over de jaren heen uit tot een organisatie met meer dan een 900-tal medewerkers en met een gecumuleerde omzet van 175 miljoen euro. 

Deckx E.M. richt haar activiteiten voornamelijk op de milieusector en kan steunen op meer dan 25 jaar relevante ervaring in drink- en afvalwaterprojecten. Dit met mechanische en elektrische installaties, waterzuiveringsstations, drinkwaterproductie, onthardingsinstallaties, pompstations voor o.a. afvalwater en drinkwater. Met meer dan 60 medewerkers behoort Deckx E.M. dan ook tot de top in België.

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial