Bedrijf: Deme Environmental NV

Deme Environmental NV

Straat:

Gemeente:

Contactpersoon:

Telefoon:

E-mail:

Website:

Haven 1025 – Scheldedijk 30

2070 Zwijndrecht

Reinout Van Loon

+32 (0)3 253 30 11

Van.Loon.Reinout@deme-group.com

www.deme-group.com/activities/environmental

Purazur spitst zich, als onderdeel van de wereldwijd actieve milieu-aannemer DEC (DEME Environmental Contractors), toe op de hoogtechnologische zuivering van industrieel afvalwater en de productie van proceswater.

Purazur bouwde al heel wat ervaring op in het ontwerpen, bouwen en exploiteren van installaties, zowel zuiveringsinstallaties voor industrieel afvalwater als waterbehandelingsinstallaties voor proceswater. Dit in diverse sectoren: petrochemie, chemie, farmacie, mijnbouw en metallurgie. Bovendien is er in elk project aandacht voor recuperatie van water, grondstoffen en energie. Voor iedere klant wordt, uit een waaier aan gespecialiseerde technieken, een oplossing op maat uitgewerkt, steeds met respect voor het budget.

Purazur verkiest een gezamelijke aanpak met de klant en biedt verschillende types contracten aan:

  • Consulting & Optimalisatiestudies
  • Design & Build (Turn-key contracten)
  • Maintenance & Operation
  • Design, Build, Finance, Maintenance & Operation (DBFMO)

Als onderdeel van de STRIVE-regels van DEME, wat staat voor Safety, Technical leadership, Respect & Integrity, Innovation, Value Creation en Environment, is veiligheid voor Purazur de nummer één prioriteit. De werken worden steeds nauwkeurig opgevolgd en gemonitord. Er wordt steeds gewerkt met multidisciplinaire teams die erin getraind zijn om om te gaan met de meest complexe situaties. Dit laat ons toe om steeds een unieke en efficiënte oplossing aan te bieden voor ieder onverwacht probleem waarbij de strikte veiligheidsprocedures in acht worden genomen.

https://www.linkedin.com/company/demegroup/

 

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial