Bedrijf: Elscolab

Elscolab

Straat:

Gemeente:

Contactpersoon:

Telefoon:

E-mail:

Website:

Hogenakkerhoekstraat 14

9150 Kruibeke

Vicky Vertongen

+32 3 250 15 70 

vickyv@elscolab.com

www.elscolab.com

Wie we zijn

Elscolab is een distributeur van meet-, regel- en laboratorium apparatuur, en meer nog: de partner voor een betrouwbare continuïteit van metingen, processen en applicaties.

 

Naast het juiste materiaal bieden wij ook de juiste kennis aan. De toepassingen bij onze klanten blijven probleemloos draaien door onze ondersteuning en opleiding tijdens implementatie, onderhoud en training.

 

We staan bekend om onze expertise, goede technische kennis en naverkoopdienst. Door de jaren heen zijn we een belangrijke partner geworden voor laboratorium en industriële apparatuur in de Benelux markt. Ons uitgebreid pakket aan oplossingen wordt ondersteund door een enthousiast team van ervaren applicatie- en onderhoudsspecialisten in diverse domeinen.

 

Industriële processen

Deze afdeling biedt een compleet gamma instrumenten en oplossingen voor industriële processen. Er zijn specifieke oplossingen voor elke industrie en elke applicatie: van voedselproductie tot de farmaceutische industrie tot zware chemische processen.

 

Onze oplossingen voldoen aan en overtreffen de industriestandaarden van vandaag. Zij voldoen uiteraard aan de internationale richtlijnen en normen inzake veiligheid (ATEX, SIL, etc.) en hygiëne (FDA, USP, EHEDG, etc.). De inline en online sensoren kunnen zowel digitaal als analoog met het procescontrolesysteem communiceren.

 

Onze specialiteiten: pH/ORP, zuurstof, UV-VIS-NIR spectrofotometrie, geleidbaarheid, kleur, troebelheid, refractometrie, viscositeit, druk, temperatuur, debiet, galvanische scheidingen, etc.

 

Water & Milieu

De afdeling “Water en Milieu” staat voor een compleet gamma kwaliteits- en kwantiteitsmetingen in water, zowel voor industrieel afvalwater alsook voor oppervlaktewater zoals beken, kanalen en mariene toepassingen.

Naast analyzers voor COD, TOC, nitraat, ammonium, fosfaat, zwevende stof, zuurstof, pH, etc. bieden we eveneens robuuste draagbare veldmeters, monsternametoestellen, debiet- en stroommeters voor oppervlaktewater.

 

Elscolab heeft ook uitgebreide ervaring met totaaloplossingen voor watermonitoring: voeding met behulp van zonnepanelen, GPRS communicatie, datalogging, installatie, etc.

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial