Bedrijf: Equans

Equans

Straat:

Gemeente:

Contactpersoon:

Telefoon:

E-mail:

Website:

Koning Albert II-laan 19

1210 Brussel

Rudy Huybrechts

+32 478 51 07 36

Rudy.huybrechts@equans.com

www.equans.be

EQUANS is een toonaangevende wereldspeler in multitechnische installaties en onderhoudsdiensten. Dankzij het samenvoegen van de historische entiteiten Fabricom, Axima en Cofely Services onder de naam Equans (Belux), kunnen we vandaag technische knowhow aanbieden in een breed scala van complementaire activiteiten: elektriciteit, HVAC-techniek, mechanica, koeltechnieken, veiligheid en brandbeveiliging, onderhoud, energieoptimalisatie en digitalisering. We kunnen onze klanten bijstaan van a tot z in hun projecten over de ganse levensduur: van ontwerp, studie, bouw, installatie, prestatiecontracten tot onderhoud en exploitatie

Equans is ook een belangrijke speler in het domein van water met expertise inzake elektrische / mechanische / hydraulische uitrustingen, ICT- en automatiseringsprojecten voor klanten die op en rond het water actief zijn.  

Met een constante focus op innovatie, duurzaamheid en kwaliteit biedt Equans u globale en innovatieve oplossingen die de waterkwaliteit optimaliseren, uw kosten verlagen en aan de strengste normen voldoen. 

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial