Bedrijf: Grundfos Bellux

Grundfos Bellux

Straat:

Gemeente:

Contactpersoon:

Telefoon:

E-mail:

Website:

Boomsesteenweg 81-83

2630 Aartselaar

Jeroen Michielsen

+32 (0)3 870 73 00

infobellux@grundfos.com; jmichielsen@grundfos.com

www.grundfos.com

Via 83 bedrijven zijn we rechtstreeks toegankelijk in 56 landen en via ons netwerk van partners, distributeurs en subdealers zijn we nog meer aanwezig. Grundfos heeft vandaag ongeveer 19.280 mensen in dienst. Poul Due Jensen richtte het bedrijf in 1945 op vanuit zijn kelder in Bjerringbro, Denemarken. De eerste pomp die werd gemaakt was een waterpomp. Door de decennia heen hebben we onze vaardigheden aangescherpt en tot op de dag van vandaag zijn we trots op het verplaatsen van water naar waar het zou moeten zijn.

Het segment Building Services bedient de utiliteitsmarkt. Binnen dit segment bieden wij een zeer breed productenpakket. Dit bestaat onder andere uit: circulatoren, drukverhogingsinstallaties, inline- en blokpompen, opvoerinstallaties, brandblusinstallaties en meertraps pompen. Tevens leveren wij binnen dit segment dompelpompen en pompbesturingssystemen.

Het Industry segment bedient de industriële markt. Het zeer uitgebreide productgamma bestaat uit pompen zoals meertraps centrifugaalpompen en normpompen. Ook op het gebied van Dosing & Disinfection zijn we full-line supplier. Voor alle toepassingen op het gebied van doseren en desinfectie leveren we digitale – en mechanische doseerpompen, desinfectiesystemen, meet- en regeltechniek en project management oplossingen.

Het segment Water Utility richt zich op de professionele watervoorziening en vuilwater markt. Het professionele productgamma bestaat uit bronpompen, splitcasepompen, drukverhogingen en doseerpompen. De focus richt zich op betrouwbaarheid, energiebesparing, service en verlaging van de kosten die tijdens de levensduur gemaakt worden. Daarnaast leveren wij ook pompputten en totale besturings- en monitoringssystemen.

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial