Bedrijf: Kemira

Kemira Chemicals

Straat:

Gemeente:

Contactpersoon:

Telefoon:

E-mail:

Website:

Antwerpsesteenweg 124

2630 Aartselaar

Wim Smet

+32 (0)496252755

Wim.smet@kemira.com

www.kemira.com

Kemira is een wereldwijd toonaangevend chemiebedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van duurzame en innovatieve producten om de efficiëntie van industriële processen te verbeteren, de milieuprestaties te optimaliseren en de veiligheid te waarborgen. Het bedrijf, opgericht in Finland in 1920, heeft zijn activiteiten uitgebreid naar meer dan 100 landen over de hele wereld, met productie-installaties en onderzoekscentra in verschillende regio’s.

Met een breed scala aan producten (polymeren, coagulanten, …) en digitale diensten en service biedt Kemira op maat gemaakte oplossingen voor verschillende industrieën. Zo worden de producten en diensten van Kemira ingezet bij het zuiveren en recyclen van water voor drinkwatervoorziening, afvalwaterzuivering en industriële processen. In de pulp- en papiersector levert Kemira chemicaliën en expertise om de productiekosten te verlagen, de kwaliteit van papierproducten te verbeteren en milieuprestaties te optimaliseren.

Door voortdurende innovatie, focus op duurzaamheid en samenwerking met klanten, blijft Kemira een belangrijke speler in de wereldwijde chemische industrie, gericht op het leveren van waarde voor zijn klanten en bijdragen aan een duurzamere toekomst.

 

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial