Bedrijf: Smet GWT Europe

Smet GWT Europe

Straat:

Gemeente:

Contactpersoon:

Telefoon:

E-mail:

Website:

Reportage:

Kastelsedijk 64

2480 Dessel

Philip Hermans

+32 (0)1 438 96 96

philip.hermans@smetgroup.be

www.smetgroup.be

Reportage Smet Group

Smet GWT Europe is naast Smet-F&C en Smet-Tunnelling één van de drie werkmaatschappijen van Smet Group. Smet Group is een Vlaams aannemersbedrijf gevestigd  te Dessel met ca 450 werknemers dat als sinds 1900 actief is in diverse ondergrondse en andere gespecialiseerde technieken.

Onze Divisie Elektromechanica binnen Smet GWT Europe is een kwalitatief gewaardeerde en betrouwbare partner voor de bouw van mechanische en elektrotechnische installaties binnen de brede watersector voor zowel openbare opdrachtgevers als  industrie. In de kantoor- en utiliteitsbouw nemen we ook de bouw van  geothermische installaties voor onze rekening.

Naast het elektrohydraulisch ontwerp nemen we de volledige engineering en projectmanagment voor onze rekening en zijn we een aannemer voor uw totaalproject.

Voor de projectrealisatie beschikken we over een  eigen werkplaats voor de productie van  LS borden en fabricage van piping in staal en RVS. We installeren on site met eigen personeel alle facetten van het mechanisch en elektrotechnische geheel tot een opgeleverd werkende  installatie en dit voor oa afvalwaterzuiveringstations, pompstations, waterwinning, -bedeling en -productie  met dito behandeling, proceswaterbereiding en geothermie. We zijn een gevestigde waarde voor alles wat met water te maken heeft.

We steunen hiervoor op een groep van 65 gemotiveerde medewerkers die vanaf eerste ontwerp tot oplevering samenwerken en bouwen in een hecht team.

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial