Bedrijf: Sweco

Sweco Belgium nv

Straat:

Gemeente:

Contactpersoon:

Telefoon:

E-mail:

Website:

Reportage:

UW VISIE, ONZE REALITEIT

De toekomst kan veraf lijken voor sommigen, maar is zeer nabij voor Sweco. De uitdagingen voor de industrie op gebied van veiligheid, milieu-impact en kostenefficiëntie zijn talrijk en reëel. Sweco ontwikkelt oplossingen voor de industriële installaties van morgen en past deze toe op nieuwe operationele, veiligheids- en duurzaamheidsnormen. Onze ontwerpen leiden tot installaties met een hogere efficiëntie inzake resource en kosten enerzijds en minder milieu-impact en binnen het budget anderzijds. Ontwerpen op basis van het beschikbare budget behoort tot ons dagelijks takenpakket.

Het aanbod van watertechnologie neemt elke dag sterk toe. Onze consultants water evalueren voor u de best mogelijke oplossingen. Wij geven onze klanten een objectief inzicht in de investeringskosten, de operationele kosten, de opportuniteiten en de risico’s van de verschillende technische mogelijkheden. Sweco kijkt steeds naar de uitdagingen van morgen zodat de investeringen van vandaag hierbij reeds kunnen bijdragen. We kijken voor onze klanten naar alternatieve water resources, het mogelijke hergebruik van hemelwater of hoe ze kunnen evolueren binnen hun productie naar een meer gesloten watergebruik. Alle randvoorwaarden en technische voorwaarden bundelen we zodat een eenduidige marktbenadering mogelijk is.

ALLE FEITEN OP EEN RIJ

Kernactiviteiten Sweco Belgium, Division Industry
Sweco ontwerpt industriële installaties en productie-eenheden voor o.a. de volgende sectoren: chemicaliën, ferro en non-ferro, farmaceutica, voeding, energie en fabricage.

Medewerkers Sweco Belgium, Division Industry
390 professionals.

Internationale aanwezigheid Sweco Group
Sweco is gevestigd in Zweden, Noorwegen, Finland, Denemarken, Estland, Litouwen, Bulgarije, Tsjechië, Duitsland, België, Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Polen. Sweco voert wereldwijd tienduizenden projecten uit in ongeveer 70 landen, in industrie, bouw, waterzuivering, efficiënte infrastructuur en duurzame energievoorziening.

Totaal aantal medewerkers Sweco
17.000 professionals, waarvan 1.400 in België.

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial