Bedrijf: WILO nv

WILO nv

Straat:

Gemeente:

Contactpersoon:

Telefoon:

E-mail:

Website:

Rusatiralaan 2

Ganshoren

Johan De Bleecker

02/482.33.33

info.be@wilo.com

www.wilo.be

WILO is de pompenspecialist voor gebouwentechniek, waterbeheer en industrie. We maken complexe technologie gebruiksvriendelijk, eenvoudig toepasbaar, energie-efficiënt en doeltreffend.

Pioneering for You

Pompen zijn onze passie. Wij bieden u meer dan sterk presterende en kostenefficiënte pompen want in een steeds snellere en complexere digitale wereld spelen totaaloplossingen een centrale rol. Krachtig, onderhoudsarm en betrouwbaar – dit zijn eigenschappen die u vanzelfsprekend van Wilo-pompen kunt verwachten. Wij ontwikkelen voor u innovatieve oplossingen op basis van moderne technologieën en een hoge competentie voor integratie in complexe systemen. Bovendien ondersteunen wij u bij de analyse, verstrekken u individueel advies en stellen u passende en kostenefficiënte oplossingen voor.

In 1872 is Wilo in Dortmund opgericht als koper- en messingwarenfabriek, en in de loop van haar lange, succesvolle geschiedenis heeft de onderneming zich van lokale specialist ontwikkeld tot Global Player. Achter het bedrijf staan wereldwijd meer dan ca. 8000 werknemers op 16 productielocaties in meer dan 60 dochterondernemingen over de hele wereld.

De Belgische dochteronderneming heeft in haar meer dan 90-jarige geschiedenis een aanzienlijke bijdrage tot dit succesverhaal geleverd. WILO stelt in België 38 gekwalificeerde personeelsleden tewerk voor advies aan studiebureaus en voor de verkoop en service aan distributeurs, installateurs en professionele eindgebruikers.

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial