Bedrijf: Witteveen+Bos

Witteveen+Bos

Straat:

Gemeente:

Contactpersoon:

Telefoon:

E-mail:

Website:

Reportage:

Posthoflei 5 bus 1

2600 Antwerpen-Berchem

Hugo Desmet

+32 (0)3 286 75 75

belgium@witteveenbos.com

www.witteveenbos.be

Reportage Witteveen+Bos

Witteveen+Bos is een internationaal advies- en ingenieursbureau, met vestigingen in Gent, Steenokkerzeel en Antwerpen-Berchem. Als onderdeel van een grote internationale groep, bieden we wereldwijd oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen. Dit op het gebied van water, milieu, infrastructuur en bouw.

Binnen onze afdeling Sustainable Industrial Operations streven we naar het verduurzamen van industriële processen. Om dit te kunnen realiseren, werken we multidisciplinair op onderstaande domeinen: water, energie, lucht en geur.

De groep industriewater binnen deze afdeling focust zich op het realiseren van impact in de industriële waterhuishouding van Belgische bedrijven. We zoeken samen met onze klanten naar de geschikte oplossingen omtrent de opname, de behandeling, het (her-)gebruik en de zuivering van water. Om onze klanten op vlak van lozingsvereisten te kunnen adviseren, integreren we BBT, lozingsvereisten, impactanalyses en ecotoxicologie.

Onze core business: volop inzetten op vakmanschap in de ontwikkeling van creatieve oplossingen. Daarnaast fungeren we graag als duurzame partner in al onze samenwerkingsverbanden. Zo ondersteunen we onze klanten op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Onze opdrachtgevers: overheden, havenbedrijven, industrie, projectontwikkelaars, alsook aannemers.

 

Contactpersoon: Hugo Desmet / hugo.desmet@witteveenbos.com / +32 479 56 59 53

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial