Bedrijf: Litran

Litran

Straat:

Gemeente:

Contactpersoon:

Telefoon:

E-mail:

Website:


Haven 8260 B, Langerbruggekaai 3

9000 Gent

Venant Van Esbroeck

+32 (0)9 371 71 71

v.vanesbroeck@litran.be

www.litran.be

Litran nv is een Belgische dochter van de Nederlandse VolkerWessels groep.

Litran is gespecialiseerd in ondergrondse en bovengrondse kabelverbindingen en nutsleidingen en breidde door de jaren heen de activiteiten uit met het ontwerpen, bouwen, exploiteren, onderhouden en renoveren van waterbehandelingsinstallaties. De ingenieurs van Litran leggen de focus op:

  • afvalwaterbehandeling en zuivering: zowel voor huishoudelijk als industrieel afvalwater en reiniging van leachate (vloeistof uit afvalstoffen in een stortplaats).
  • drinkwaterproductie: naast pompinstallaties voor drinkwaterdistributie bouwt Litran complete installaties voor drinkwaterbehandeling en -zuivering.
  • slibbehandeling: Litran pakt al uw problemen met slib aan
  • leidingwerk: heeft 72 jaar ervaring met alle leiding- en buissystemen in pvc, hdpe, (roestvrij) staal, GRE, etc.…
  • proceswater: Litran maakt van uw grijs water en/of regenwater proceswater.
  • zwembadtechnologie: Litran heeft alle denkbare knowhow voor de renovatie, de bouw en het onderhoud van grote publieke zwembaden in huis. Het bedrijf is vertrouwd met waterbehandeling, filtratie, surfbaden, watervalbanen voor zwembaden, bubbelbaden en met andere toebehoren in de recreatieve sfeer.

Litran werkt zowel samen met industriële partners, (als overheden),  als drinkwaterbedrijven en dit via legio aan contractvormen.

https://www.linkedin.com/company/litran/

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial