Adviseur Grondbeheer

Aquafin

Adviseur Grondbeheer

– Aartselaar (Hybride) –

Jobomschrijving

Jouw team 

Bij Aquafin neemt het team Patrimoniumbeheer een cruciale rol op zich: het beheer van ons waardevol patrimonium. Denk aan onze waterzuiveringsinstallaties, percelen van pompstations… en dat in heel Vlaanderen. Samen met twee collega-adviseurs en manager Jutta zorgen jullie ervoor dat onze percelen correct gebruikt en beheerd worden, en dat alles volgens gemaakte afspraken verloopt.

Jullie zijn de eerste aanspreekpunten voor zowel interne als externe partners die vragen hebben over het overnemen van percelen of het verplaatsen van infrastructuur. Daarnaast zorgen jullie ervoor dat eventuele veranderingen in ons patrimonium juridisch correct worden uitgevoerd. Of het nu gaat om planaanvragen, aansluitingen van woningen, bedrijven, industrieterreinen of bouwaanvragen, dit team staat paraat en verzekert het dagelijks reilen en zeilen van Aquafin. 

Jouw rol

Als Adviseur Patrimoniumbeheer ben jij dé expert die advies verstrekt over onze zakelijke rechten en die verantwoordelijk is voor de opvolging van overnamedossiers, verkoopdossiers, dossiers over het verplaatsen van infrastructuur en het Recht van Opstal op onze terreinen.

Je beantwoordt ook ad hoc vragen van zowel interne als externe partijen. Of het nu gaat om het gebruik van onze gronden, perceelsgrenzen of onderhoud en herstellingen op privédomein, jij hebt de expertise om anderen gericht te adviseren. Plannen lezen en bestuderen is jouw tweede natuur. Jouw bijdrage is essentieel voor het succes van Aquafin en draagt bij aan onze missie: zuiver water voor iedereen!

Als jouw compagnon de route bieden wij 

 • Impact en voldoening
  Een uitdagende en afwisselende functie waarin je een directe impact kunt hebben op het dagelijks reilen en zeilen van Aquafin.
 • Dynamische en warme werkomgeving
  Open deuren, allemaal teamspelers, fijne sfeer in een moderne werkplek.
 • Stevige uitdaging
  Een breed takenpakket met complexe en uitdagende dossiers.
 • Verantwoordelijkheid in een sterk netwerk
  Contacten met verschillende interne collega’s en externe partners: verveling is geen optie.
 • Oog voor jouw expertise en groei
  Diverse leeropportuniteiten en ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Loonpakket met duidelijk groeipad
  Uitgebreide extralegale voordelen, zoals fietsleasing, GSM-abonnement, groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, …
 • Duidelijk kader voor jouw welzijn en flexibiliteit
  Neem zelf je balans in handen met glijdende uren, thuiswerk, satellietkantoren, flexplekken.

Zo maak jij het verschil 

 • Energiek, gedreven, met een proactieve houding
  Durf knopen doorhakken en cruciale beslissingen nemen die onze werking vooruithelpen.
 • Je wilt graag een verschil maken in de maatschappij
  Help collega’s en externen vooruit met advies en heldere communicatie.
 • Verbindende teamspeler
  Je werkt graag en constructief samen, werkt verbindend tussen juridische en menselijke aspecten en bouwt gemakkelijk een netwerk uit.  
 • Projectmanagementskills
  Bewaar het overzicht van analyse tot actie, niks ontsnapt aan je aandacht.
 • Kritisch en flexibel
  Je houdt ervan bestaande structuren uit te dagen en te innoveren. Je houdt je hoofd koel wanneer je niet alle info hebt of de context verandert.
 • Grond(ige) kennis
  Dankzij een achtergrond in landmeten/vastgoed (master industriële wetenschappen, geomatica of bachelor vastgoed). Ervaring met eigendomsrecht, vastgoed, verkavelingen… is een plus.
Adviseur Grondbeheer
Tagged on:
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial