Bedrijf: PureBlue

PureBlue Water

Straat:

Gemeente:

Contactpersoon:

Telefoon:

E-mail:

Website:

Gentsevaart 21, Kapellebrug

Hulst, Nederland

Jesse De Waal

+31 65 879 68 82

jdewaal@pureblue.nl

www.pureblue.nl

PureBlue Water is uw duurzame en betrokken partner voor (afval-)waterbehandeling, waterproductie en waterhergebruik. Wij bieden wateroplossingen voor onze klanten binnen de industriële, maritieme, agrarische en gemeentelijke markt. We opereren internationaal met een sterke focus op Europa. De mogelijkheden zijn eindeloos en daarom zijn we altijd op zoek naar manieren om onze zakelijke horizon te verbreden.

We streven ernaar om met onze klanten in gesprek te gaan om hun uitdagingen om te zetten in oplossingen, te beginnen bij het offerteproces. Om aan de wensen en behoeften van onze klanten te kunnen voldoen, bieden wij zowel standaard als maatwerk oplossingen aan. We streven naar het opbouwen van langdurige relaties en partnerschappen door continu monitoring- en onderhoudsdiensten te leveren. Dit omvat onze 24/7 ondersteuning om hoge kwaliteitsnormen te handhaven. Samen met onze klanten zorgen wij voor een continue, probleemloze werking van onze producten en technologieën.

Wij zijn van mening dat innovatie een continu proces is, met duurzaamheid en bruikbaarheid als kern van ons bedrijf. Ons onderzoeks- en ontwikkelingsteam richt zich dagelijks op het creëren, ontwikkelen, testen en implementeren van innovatieve ideeëntechnologieën.

Toekomstgerichtheid zit in ons DNA. Een klantgerichte toekomst waar transparantie de sleutel is, zelfs in onze kostenstaat. Wij voorzien onze klanten van informatie over marktontwikkelingen, wet- en regelgeving, tips en adviezen over de beste oplossingen in (afval-)waterbehandeling.

Wij houden altijd onze duurzame missie voor ogen: “Returning water to its natural state

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial