Elektrisch tekenaar (Divisie Elektromechanica)

Smet group

Elektrisch tekenaar (Divisie Elektromechanica)

–Dessel–

 
Beschrijving

Onze Divisie Elektromechanica is een kwalitatief gewaardeerde partner en gevestigde waarde voor de bouw van mechanische en elektrotechnische installaties binnen de brede watersector voor zowel openbare opdrachtgevers als industrie. In de kantoor- en utiliteitsbouw nemen we ook de bouw van geothermische installaties voor onze rekening.

We beschikken hiervoor over een groep gemotiveerde medewerkers die vanaf eerste ontwerp tot oplevering samenwerken en bouwen in een hecht team.

Om deze divisie te versterken zoeken wij een enthousiaste Elektrisch Tekenaar.

Profiel

Als Elektrisch Ontwerper/Tekenaar sta je in voor de studie en het ontwerp (in E-plan) van de klant-specifieke elektrische projecten: laagspanningsborden voor de brede watersector, kabel- en kortsluitberekeningen (Caneco BT), stuklijsten en lay-out tekeningen. Je werkt in een klein team en kan mee de productie van de laagspanningsborden opvolgen welke in eigen atelier gebouwd worden.

Vereisten

Ben je gepassioneerd door elektriciteit, behaalde je een bachelor in de elektriciteit/elektromechanica of een aanverwante technische opleiding of ben je gelijkwaardig door ervaring? Dan stellen wij je graag ons bedrijf voor!

Ken je alles van bordenbouw en elektriciteit maar wil je een (bijkomende) opleiding E-plan genieten? Dan ben je eveneens welkom. Je kan zowel zelfstandig werken als in teamverband, je bent creatief en ondernemend, je werkt oplossingsgericht, je bent zowel technisch als praktisch.  

Je vindt kwaliteit en veiligheid belangrijk.

 

Aanbod

We bieden je een professionele en aangename werkomgeving binnen een sterk gemotiveerd, dynamisch en hecht team. Als familiebedrijf motiveren we een ondernemersmentaliteit en bieden onze mensen veel vrijheid om de job in te vullen op de manier die bij jou past.

Verwacht je aan een marktconform loon met alle extra’s die in de bouwsector gangbaar zijn. Ook maken we je graag blij met diverse keuzes (multimedia, fietsen, …) die jij kan maken in ons cafetariaplan ‘mijn Smetbudget’.

Je zal meteen een firmawagen en tankkaart ter beschikking krijgen. Verder geniet je nog van een reeks extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en groepsverzekering.

Elke nieuwe collega zien we graag voor het eerst op onze onthaaldag. Daarna kan je er meteen invliegen via on-the-job-training waarbij je begeleid wordt door ervaren mensen.

Je zal tewerk worden gesteld in een boeiende, groeiende en innovatieve “water” wereld. Onze mensen krijgen een hoge mate van vrijheid aan om de job in te vullen en het ontwikkelingstraject zelf mee te bepalen. In onze afdeling elektromechanica staan wij sterk als team en zorgen we voor de nodige ondersteuning vanuit verschillende takken van onze afdeling.

Elektrisch tekenaar (Divisie Elektromechanica)
Tagged on:
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial