Ontdek Poly-Flo

Leestijd: 2 minuten

Ontdek Poly-Flo

Vink

31/03/2023

Het dubbelwandige buizensysteem biedt een dubbele mate van zekerheid. Het compacte en ruimtebesparende ontwerp zorgt voor verhoogde betrouwbaarheid en is geschikt voor diverse toepassingen. Ondanks de dubbele wand is de installatie net zo eenvoudig en veilig als bij een enkelwandig systeem.

Maar waarom zou je kiezen voor een dubbelwandig systeem?

  1. Verbeterde veiligheid:
    Dubbelwandige leidingsystemen bieden een hogere mate van veiligheid in vergelijking met enkelwandige systemen. Het ontwerp van het systeem zorgt ervoor dat eventuele lekkages in het binnenste buissysteem worden opgevangen, waardoor de lekkage niet in contact komt met de omgeving. Dit minimaliseert de kans op schade aan het milieu en voorkomt gevaarlijke situaties voor de mensen die in de omgeving werken.
  1. Bescherming tegen corrosie:
    Dubbelwandige leidingsystemen bieden een betere bescherming tegen corrosie in vergelijking met enkelwandige systemen. De tussenruimte tussen fungeert als een bufferzone die corrosie en aantasting van het materiaal voorkomt. Dit verlengt de levensduur van het systeem en minimaliseert de kosten voor reparatie en vervanging.
  1. Geschikt voor verschillende toepassingen:
    Deze oplossing is geschikt voor verschillende toepassingen, zoals het transporteren van chemicaliën, brandstoffen en andere gevaarlijke stoffen. Deze systemen worden veel gebruikt in de petrochemische industrie, de farmaceutische industrie en de voedingsmiddelenindustrie vanwege hun hoge mate van veiligheid en betrouwbaarheid.

Dubbelwandige leidingsystemen tal van voordelen ten opzichte van enkelwandige systemen. Of het nu gaat om veiligheid, bescherming tegen corrosie, vermindering van het risico op lekkages, dubbelwandige leidingsystemen bieden een betere keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbare en veilige oplossing voor hun transportbehoeften.

Contactgegevens

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial