Oproep Nutricycle Vlaanderen – Nutriënten recuperatie uit afvalwater

Leestijd: < 1 minuut

Oproep Nutricycle Vlaanderen - Nutriëntenrecuperatie uit (afval)water

Nutricycle Vlaanderen

10/02/2022

Nutricycle Vlaanderen is het platform dat de transitie van nutriënten verwijdering naar nutriëntenrecuperatie stimuleert. De platformwerking wordt vorm gegeven via 4 werkgroepen (WG) die elk focussen op een bepaalde (biomassa) (rest)stroom:

    • (Afval)water
    • Mest
    • Agro-voedingsketen
    • Duurzame afzet en bodemgebruik

WG (afval)water 22 februari 2022

Op 22 februari vindt de eerste WG-vergadering van 2022 plaats rond nutriëntenrecuperatie uit (afval)water. In deze WG mag u een overzicht verwachten van de reeds bekende actiepunten voor de werkgroep. Vaak zijn deze gekoppeld aan initiatieven die reeds lopende zijn binnen Vlaanderen. Meer info over het actieplan kan u alvast hier bekijken.

Oproep ‘Wat leeft er in het werkveld?’

De missie en visie van Nutricycle Vlaanderen omschrijven duidelijk het maatschappelijk doel van het platform alsook de wens om hierin als accelerator te fungeren. Hierdoor mogen de woorden verbinden, informeren, ondersteunen en aanspreekpunt niet hol blijven en bieden we iedereen de kans om de WG agenda aan te vullen met concrete vragen/suggesties onder de koepel agendapunt ‘Wat leeft er in het werkveld?’.

Wenst u deel te nemen aan deze WG vergadering? Inschrijven kan via deze link. Het finale actieplan zal u dan in preview doorgestuurd worden, én u krijgt de kans om concrete voorstellen te doen. Voor vragen kunt u steeds contact opnemen met nutricycle.vlaanderen@ugent.be.

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial