Vlaams Partnerschap Water voor Ontwikkeling

Vlaams Partnerschap Water voor Ontwikkeling (VPWvO) – oproep 2020

VPWVO

27/05/2020

De Vlaams Minister van Omgeving, Zuhal Demir, maakt, als een van de partners van het Vlaams Partnerschap Water voor Ontwikkeling (VPWvO), in 2020 weer middelen vrij voor cofinanciering van drinkwater- en sanitatieprojecten in het Zuiden. De Afdeling Strategie, Internationaal Beleid en Dierenwelzijn (SID) van het Departement Omgeving (DOMG) van de Vlaamse overheid lanceert daarom een oproep voor projectvoorstellen inzake water- en sanitatievoorziening in het Zuiden. Een project dient in ontwikkelingslanden een bijdrage te leveren aan de duurzame ontwikkelingsdoelstelling inzake water en sanitatie (SDG 6) en tot stand te komen door samenwerking tussen de indiener, minstens 2 andere Vlaamse partners en minstens 1 lokale Zuidpartner. 


Mocht u interesse hebben hierin, stuur een mailtje naar info@watercircle.be en wij sturen u de informatie en voorwaarden met betrekking tot het indienen van het project. 

Uiterlijke indien datum om in aanmerking te komen voor eventuele subsidiëring is dinsdag 23 juni 2020 om 12 u. Na controle van de ontvankelijkheidsvoorwaarden worden de dossiers door experts van de Vlaamse overheid verder inhoudelijk beoordeeld. De gebruikte beoordelingskaders kan u hierbij ter informatie terugvinden.  

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial