Bedrijf: Suez Water Technologies & Solutions

Veolia Water Technologies & Solutions

Straat:

Gemeente:

Contactpersoon:

Telefoon:

E-mail:

Website:

Reportage

Toekomstlaan 54, Industriepark Wolfstee

2200 Herentals

Peter Geuns

+32 (0)14 25 91 11

peter.geuns@suez.com

www.watertechnologies.com

Suez Reportage

Nvdr. Suez werd overgenomen door Veolia.

SUEZ – een toonaangevende speler in het beheer van de natuurlijke bronnen en de circulaire economie – is actief in verschillende activiteiten zoals waterbehandeling, -recycling en het nuttig hergebruik van afvalstoffen, alsook het geven van advies in deze gebieden.

Als strategische partner biedt SUEZ Water Technologies and Solutions een uitgebreid aanbod van beschikbare chemische oplossingen voor water- en procesbehandeling en innovatieve waterzuiverings- en behandelingstechnologien en diensten, waarmee onze klanten hun watervoorraden kunnen beheren, optimaliseren en uitdagingen in verschillende industriele sectoren en gemeenten kunnen aangaan.

Het is ons doel om onze klanten in staat te stellen te voldoen aan de steeds toenemende waterbehoeften en om waterschaarste te overwinnen, hun milieubeheer te verbeteren en te voldoen aan wettelijke normen.

Tevens biedt SUEZ Water Technologies and Solutions digitale oplossingen om de efficiëntie van industriele activa en operaties te verbeteren en samenwerking te bevorderen. We ondersteunen onze klanten om kosten te besparen en zich voor te bereiden op de veranderende eisen van hun sector.

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial