Bedrijf: Vink

Vink

Straat:

Gemeente:

Contactpersoon:

Telefoon:

E-mail:

Website:

Reportage:

Industriepark 7

2220 Heist-op-den-Berg

Koen Vertommen

+32 (0)15 25 98 32

lkoen.vertommen@vink.be

www.vink.be

Reportage Vink

Vink Bvba zorgt voor Continuïteit en Innovatie

Gestart eind de jaren ’60 is Vink vandaag uitgegroeid tot een onderneming met 160 medewerkers en een omzet van € 60 K. 
Met 3 productgroepen binnen de distributie, een verwerkingsatelier en een volwaardig verwerker/installateur van glasvezelversterkte kunststoffen is Vink elke dag aanwezig in België en GD Luxembourg.
Water- en waterzuivering en de bijhorende technologie zijn voor Vink belangrijke segmenten welke ruimte bieden aan voortdurende verbeteringen. Het gebruik van betonbeschermingsplaat in waterzuiveringen en de renovatie van watertorens met Hydoclick – beiden om betonrot tegen te gaan – vinden elke dag nieuwe toepassingen. Recent is Induktofix gelanceerd om renovaties – ook binnen de chemische sector – eenvoudig te monteren.
Dit jaar (2018) werden onze PE100 fittingen standaard ge-upgrade naar PE100RC (crack resistant).
Pe buizen met diameters van 2500 mm en een lengte van 600 m werden recent nog geïnstalleerd in de USA voor het transport van koelwater naar een centrale (AGRU).
Maar PE100 is niet het enige materiaal waar Vink thuis in is, voor bijna elke toepassing bestaat er een kunststof welke voldoet aan uw verwachtingen.

Een compleet programma leidingen, fittingen, handbediende afsluiters, geautomatiseerde afsluiters, meet- en regeltechniek en toebehoren, niets is ons vreemd.
Vink is dan ook meer dan alleen maar een handelaar. Vink beschikt over de nodige technische kennis en medewerkers die u met raad en daad kunnen bijstaan.

Vink Plastic Solutions and More !

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial