Projectleider

Pantarein Water

Projectleider

Pantarein Water wil een toonaangevende schakel in de circulaire economie zijn. Met toekomstgerichte oplossingen helpen we bedrijven om hun afvalwater te zuiveren en te hergebruiken, tegen een haalbare kost en met een zo laag mogelijke impact. Onderzoek en innovatie, ontwerp, bouw, opstart, bedrijfsvoering: onze waterzuiveringsinstallaties en geïntegreerde dienstverlening staan garant voor duurzame kwaliteit en ontzorging.


Je takenpakket

Als projectleider coördineer je het project van a tot z. In overleg met de technisch directeur stuur je de designers aan tijdens de ontwerp- en engineeringsfase. Je stuurt prijsvragen uit naar leveranciers en bent verantwoordelijk voor de aankoop. De kritische onderdelen van onze projecten worden onder jouw supervisie opgebouwd in ons atelier met een team van collega’s lassers-fitters. In overleg met onze werfleiders zorg je voor een tijdige, veilige en kwaliteitsvolle samenbouw op de werf. Je bent de contactpersoon voor onze klant en draagt de passie uit waarmee wij projecten realiseren. Bij dat alles worden ons budget en contractuele verantwoordelijkheden nauwgezet opgevolgd. 

Onze waarden

Klantgerichtheid

Onze klanten en hun projecten komen bij Pantarein op de eerste plaats. In ons ‘Water at your service’-model staat hun ontzorging centraal, in alle fasen van het project en ook na de oplevering van de installatie.

Innovatie

Om onze installaties en dienstverlening continu te verbeteren, trekken we voluit de kaart van innovatie, volgen we de marktontwikkelingen op de voet en nemen deel aan onderzoeksprogramma’s. We delen kennis en ervaring – zowel intern als met onze klanten en onderzoekspartners – om telkens weer te evolueren.

Gezamenlijke passie

Onze medewerkers werken elke dag aan een gezamenlijke passie: zuiver water. Iedereen krijgt bij ons de kans om het beste van zichzelf te geven in zijn of haar job en zich maximaal te ontplooien. Elke collega vormt een onmisbare schakel in onze goed geoliede machine.

Duurzaamheid

Duurzaamheid loopt als een rode draad doorheen onze activiteiten. We bouwen niet alleen waterzuiveringsinstallaties, we baten ze ook zo goed mogelijk uit en verbeteren ze permanent, samen met onze klanten. Groeien door de dingen goed te doen: dat is hoe wij duurzaamheid zien. Zo smeden we respectvolle en langdurige relaties met onze klanten – de beste garantie op een duurzame toekomst voor ons bedrijf en zoveel mogelijk zuiver water.

Je profiel:

 • Je hebt een technische opleiding genoten (industrieel ingenieur (elektromechanica) of gelijkwaardig door ervaring)
 • Je beschikt over minstens 3 jaar relevante ervaring
 • Je bent gemotiveerd, creatief en hebt eigen inbreng
 • Je bent contact- en communicatievaardig (NL-FR-EN)
 • Je bent een teamplayer, die ook autonoom kan werken
 • Je hebt zin voor initiatief en bent praktisch ingesteld

Wij bieden

 • Voltijds contract van onbepaalde duur
 • Maaltijdcheques
 • Hospitalisatieverzekering
 • Groepsverzekering
 • GSM abonnement
 • Bedrijfswagen / mobiliteitsbudget
 • 40 uren week met 12 ADV dagen.

Wil jij ons gedreven team versterken? Stuur dan je motivatiebrief en cv naar klaartje.vancauwenberge@pantarein.be

Projectleider
Tagged on:
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial