Bedrijfsprofielen speeddate

Bedrijfsprofielen speeddate

Om de bedrijven beter te leren kennen kan je hieronder hun bedrijfsprofielen terugvinden:

 
 
Beste student,


Als watercircle.be, de sectorfederatie van de watertechnologiebedrijven, willen wij jou de kans geven om kennis te maken met een snel groeiende sector en jouw potentiële, eerste werkgever.

Waarom kiezen voor de watersector?
Water is een kostbaar en noodzakelijk goed dat in veel productieprocessen wordt gebruikt als solvent, transportmiddel, koelbron of warmtebron. In de voorbije jaren waren er tal van incentives (bv droogte, Blue Deal, Green Deal Brouwers etc.) die ervoor zorgden dat we duurzamer moeten omspringen met water en dus de proceswaterkringlopen moeten sluiten door oa water te hergebruiken. Ben je geïnteresseerd in technologie, milieu of chemie en wil je mee trekken aan de transitie naar een water circulaire economie? Dan mag je dit event niet missen!

Wat mag je verwachten?

  • Infosessie rond de toekomst (2030) van water (@Living Tomorrow, Vilvoorde) 
  • Netwerkreceptie met bedrijven uit diverse sectoren en watertechnologiebedrijven
  • 1-on-1 speeddate (10 minuten) met watertechnologiebedrijven.


Praktisch
Dit event zal plaatsvinden op donderdag 9 december te Vilvoorde (gebouwen van Living Tomorrow).

Bedrijven die momenteel hebben toegezegd voor de speeddate, zijn AAQUA, BOSAQ, DEC (het voormalige Purazur en onderdeel van DEME), De Watergroep, Endress+Hauser, EPAS international, Inopsys, Pantarein Water, P&G, Smet Group EM, Sweco, Trevi Environmental Solutions en Visser en Smit Hanab.

Deelnemen?
Mocht je interesse hebben om deel te nemen aan dit event en misschien een job te verwerven via de speeddate, vul dan via volgende formulier (link) je gegevens in. Duidt ook je top 5 van bedrijven aan waarmee je graag een gesprek wilt hebben (met 1 het bedrijf dat je het liefst wil spreken).

Inschrijving voor de infosessie en het AMI-event, kan via volgende link: https://forms.office.com/r/aHyXPMg3nU.

Inmiddels zouden wij ook graag van jullie een CV ontvangen. Deze wordt aan alle deelnemende bedrijven doorgegeven.
Stuur daarom je CV van maximum (!) 1 pagina door naar valerie.verjans@watercircle.be en dit ten laatste voor 3 december. Deze wordt digitaal aan alle deelnemende bedrijven van de speeddate bezorgd.

Tot dan!
Het watercircle.be team.

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial