30 september 2021 – Aquarama

Aquarama workshop 'Duurzaam watermanagement in de chemiesector'

30 september 2021

Na het virtueel gebeuren in 2020, kon de 16e editie van de Aquarama Trade Fair opnieuw fysiek plaatsvinden in ‘onze’ vertrouwde Brabanthallen. Op het programma stond, naar goede gewoonte, ook onze workshop, met dit jaar een sterke samenwerking met essenscia en onze bekende partner VMx.

In de plenaire sessie mochten we een volle zaal ontvangen die dankzij het Covid Safe Ticket los van alle drempels konden deelnemen met alle aanwezigen. Na de pauze werd nog verder duidelijk dat water, het blauwe goud, steeds meer wordt beschouwd als een kostbare en noodzakelijke grondstof binnen vele productie processen. Duurzaam watermanagement is dan ook een logisch gevolg van een evolutie naar een circulaire, duurzame bedrijfsvoering. Dit kan niet alleen via waterhergebruik, maar ook oa. via het gebruik van bodemsaneringswater, het verhogen van de bewustwording van water bij de werknemers en het intern circuleren van water zoals Janssen Pharmaceutica (Beerse), Eastman Gent, Molymet en Agfa- Gevaert aantoonde.

Ook de beurs trok een groot aan tal bezoekers (+-1.100 personen) en laat dus geen twijfel bestaan over het succes van deze jaarlijkse hoogdag.

Wij spreken over een geslaagde editie en hopen dat ook jullie met volle teugen hebben genoten.

Op naar het volgende fyseke top event! Wij houden jullie op de hoogte!

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial