Expert-grondwaterbeheer

Sweco

Expert-grondwaterbeheer

Omschrijving

Heb je enkele jaren ervaring als expert binnen het grondwater(beheer) en wil je meewerken aan de groei van Sweco in België dan verwelkomen we u graag in ons team. Wij zoeken een ervaren expert op gebied van grondwatermodellering die samen met onze junior en medior medewerkers het beleid inzake grondwater binnen Sweco verder mee wil vormgeven.

Onze teamleden werken vanuit verschillende Sweco kantoren die gevestigd zijn in Antwerpen, Hasselt, Leuven, Kortrijk, Gent, Brussel en op de projectbureaus. Daarnaast heerst er binnen Sweco een flexibele sfeer met vele mogelijkheden voor flex- en thuiswerk, glijdende werktijden,…

De studieopdrachten van de business unit Integrated Watermanagement betreffen o.a. duurzaam waterbeheer, integraal waterbeleid, herinrichtingen, stedelijk water, grondwaterstudies, waterbeheersystemen en andere. Door de sterk stijgende vraag naar studiewerk rondom (grond)waterbeheer zoeken we binnen ons team een (senior) expert grondwatermanagement en -modellering. Jouw rol bestaat uit:

Projectmatige opvolging en uitvoering van diverse grondwatergerelateerde projecten
Het opmaken van offertes met betrekking tot grondwatermodellering
Het intern en extern voorleggen van het studiewerk aan de verschillende belanghebbende partijen en verder afstemmen (actoren overleg)
overleggen met opdrachtgever en rapportering tijdens de gehele projectcyclus;
aansturen en opvolgen van collega’s op projectbasis
Het opmaken van waterbeleidstudies (vb. hemelwaterplannen) en watermanagementstudies (vb. afwateringsplannen voor bedrijven)

Ons team heeft de nodige erkenningen voor het uitvoeren van specifieke hydro(geo)logische studies. Zo hebben we teamleden met een MER erkenning voor discipline oppervlaktewater- en grondwater en OVAM erkenning voor grondwatermodellering.

Je neemt reeds taken op in alle fasen van een project maar je verdiept je voornamelijk inhoudelijk en je wordt begeleid door een Projectleider of Expert met het oog op je vaktechnische groei.

Nadien ontwikkel je verder je zelfstandigheid en krijg je gaandeweg meer verantwoordelijkheid en vrijheid om enerzijds deze projecten op een eigen manier aan te pakken en te groeien naar projectleiding

WIE ZOEKEN WE
Ervaring is van belang, maar meer is algemene motivatie en drijfveer. Binnen de visie van ons team zijn we op zoek naar iemand die met de nodige motivatie en expertise projecten kan coördineren en ondersteuning kan bieden aan collega’s.

Je hebt 10 jaar relevante ervaring met grondwaterbeheer
Je bent geoloog, bio-ingenieur, geograaf of gelijkwaardig met ervaring;
Je hebt interesse en kennis van Gis en gis pakketten
Je hebt interesse voor duurzaam en integraal waterbeheer
Kennis van (grond)modelleren
Je beschikt over een vlotte pen en de nodige communicatieve vaardigheden om zelfstandig te interageren met de collega’s en klanten
Je durft initiatieven nemen en je ziet nieuwe opportuniteiten
Je bent technisch goed onderlegd en streeft naar kwaliteit en nauwkeurigheid;
Je bent een teamplayer, maar je kan en wil eveneens opdrachten zelfstandig tot een goed einde brengen;
Je wil graag bijleren: zowel inhoudelijk, technisch als qua algemene gedragsvaardigheden;
Je hebt gevoel voor verantwoordelijkheid, bent open ingesteld en communicatief;
Je bent bereid om je in te zetten in de verschillende vestigingen van Sweco en projectbureaus voor de belangrijke projecten.


WAT BIEDEN WE
Wij zijn jouw first choice employer want Sweco waardeert zijn medewerkers!
Een aangename werksfeer in een sterk team van geëngageerde professionals
Uitgebreide ontplooiings- en opleidingsmogelijkheden, zowel intern in onze eigen Sweco Academy als extern.
Een innovatief verloningspakket met tal van extralegale voordelen en de mogelijkheid om in te stappen in een Flex Income Plan en een duurzame bedrijfswagen.
Een flexibele invulling van je werkschema.
Een collegiale en informele bedrijfscultuur in een groeiend bedrijf waar mensen centraal staan.

Expert-grondwaterbeheer
Tagged on:                     
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial