Sales Manager

Azulatis

Sales Manager

Omschrijving

 
 

Doe je niets liever dan meedenken met de klant en heb je affiniteit met watertechnologie? Zit circulair denken je in de genen? Lees dan snel verder om te ontdekken wat Azulatis voor jou kan betekenen.

Waar kom je terecht ?

Azulatis is een jong bedrijf met reeds de nodige maturiteit en stabiliteit om zijn activiteiten verder in Vlaanderen en daarbuiten uit te breiden. Azulatis is marktleider op vlak van het ontwerp, bouw en uitbating van industriële waterinstallaties en waterzuiveringsinstallaties in Vlaanderen. Om dit op een duurzame en kwalitatieve manier te doen, kunnen we rekenen op een team van meer dan 30 gemotiveerde medewerkers.

Naast een groeiend bedrijf, zit Azulatis ook in de groeiende markt van duurzame – steeds vaker circulaire – industriële waterinstallaties. Door aan de slag te gaan bij Azulatis kan je een positieve impact hebben op de leefomgeving in Vlaanderen en de aanliggende buurlanden.

Als Sales manager word jij een cruciale sleutelfiguur binnen Azulatis. Je komt terecht in een hecht team waarbij je nauw zal samenwerken met verschillende collega’s.

Wegens de snelle groei van Azulatis zijn we momenteel op zoek naar meerdere Sales managers, Proposal engineers, (junior) Sales engineers en Proces/water technologen.

Wat staat je te doen ?

Dagelijks ben je in contact met grote industriële klanten en bekijk je samen met hen hoe zij hun watergebruik kunnen verduurzamen. Je bent het globale aanspreekpunt voor zowel potentiële als bestaande kanten. Je zal klantbehoeften vertalen naar een businesscase en biedt een totaal service aan van A tot Z.

Als Sales manager sta je onder andere in voor:
Het uitvoeren van commerciële opdrachten in binnen- en buitenland.

Je verankert bestaande klanten en vergroot de bestaande portfolio.
Je brengt potentiële klanten en producten in kaart aan de hand van diverse prospectieopdrachten.
Je stelt technisch commerciële offertes op met ondersteuning van collega’s in proces, project en uitvoering. Deze volg je verder op om zo finaal het contract te onderhanden en vervolgens een lange termijn relatie met de klant op te bouwen.
Je levert de commerciële nazorg en tracht uitbreiding te realiseren bij bestaande klanten.
Je neemt deel aan binnen- en buitenlandse beurzen en staat mee in voor het organiseren en bemannen van eigen beursstanden.
Het geven van beleidsinput vanuit je werkdomein.

Je geeft input aan de CEO voor het maken van strategische keuzes en voor het opstellen van het businessplan en de jaardoelstellingen.
Aan de hand van nationale en internationale gebeurtenissen geef je voorstellen voor mogelijke opportuniteiten voor dienstverlening.
Je werkt het marketingplan (voor binnen- en buitenland) mee uit en zet het om naar acties en contracten.
Wie ben je ?

Je bent in het bezit van een relevant masterdiploma. Ervaring in een gelijkaardige functie is een pluspunt.
Je hebt een passie voor water of kent de industriële water-op-maat markt. Daarnaast is kennis rond afvalwaterzuivering een pluspunt.
Je bent oplossingsgericht en gaat vooral op zoek naar win-win situaties.
Je hebt een commerciële flair en weet als geen ander te overtuigen. Daarnaast stel je ook de behoeften van de klant voorop en ga je tot het uiterste om hieraan te voldoen.
Je voelt je als een vis in het water als het aankomt op zaken analyseren, verbanden leggen en oorzaken in kaart brengen.
Je durft initiatief nemen en creatief denken, dit in functie van zowel jouw eigen groei/ontwikkeling als die van Azulatis.
Je kan enerzijds vlot werken in een autonome rol, anderzijds ben je ook een teamspeler, waarbij je gezamenlijke resultaten vooropstelt.
Beschik je over een VCA-attest? Top! Heb je dit niet? Geen probleem zolang je bereid bent dit te behalen.
Je spreekt perfect Nederlands en professioneel Engels. Daarnaast is een goede beheersing van Frans een grote meerwaarde.
Microsoft office heeft geen geheimen voor jou.
Waar mag je op rekenen ?

Bij Azulatis kom je terecht in een familiale omgeving met een hands on mentaliteit. Jouw collega’s ontvangen jou graag met open armen!
Eigen inbreng wordt meer dan gewaardeerd en je krijgt alle vertrouwen om je stempel op je job te drukken.
Voor deze functie bieden we jou een contract van onbepaalde duur met bijhorende extralegale voordelen, zoals: maaltijdcheques van €8, ecocheques, , groeps- en hospitalisatieverzekering, firmawagen (elektrisch of hybride), tankkaart, laptop, smartphone, collectief bonussysteem volgens CAO 90…
Je zal werken in een flexibel uurrooster, waarbij je beheerder bent van jouw eigen agenda. Bijhorend krijg je in totaal ook 35 verlofdagen.
Azulatis biedt de mogelijkheid om te telewerken in zijn verschillende kantoren of van thuis uit.
Je krijgt ook ruime opleidingskansen om jezelf verder te ontplooien en te groeien.
Bij deze zeer uitdagende en gevarieerde job hoort natuurlijk ook meer dan marktconform loon.

Interesse ?

Is jouw interesse gewekt, of heb je nog vragen omtrent deze vacature ? Aarzel dan niet om ons uw CV en begeleide brief op te sturen of vrijblijvend contact op te nemen met Frank De Poortere, CEO, op het nummer 0497 05 03 77.

Voor meer informatie over de arbeidsvoorwaarden kan je mailen naar info@azulatis.com.

Sales Manager
Tagged on:                     
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial