Project Engineer

Eco-Vision

Project Engineer

– As –

Als Projectingenieur bij Eco-Vision behartig je het volledige traject van het design van waterbehandelingsprojecten tot de uiteindelijke oplevering bij de (industriële) klant.


• Op basis van de behoefte-analyse van jouw Sales collega’s, ontwerp je de technische oplossing voor waterbehandeling. Je kan hierbij beroep doen op je eigen expertise, op een hele waaier aan technieken van eerdere projecten en op een zeer ervaren team van collega’s


• Van ontwerpen, constructie, piping en automatisatie, schets je end-to-end oplossing en teken je die uit in AutoCad. Samen met je Project manager plan je de verschillende aspecten. Hierbij zoek je de beste componenten voor het project (Denk aan kleppen, pompen, tanks, piping, elektrisch-, pneumatisch-,en hydraulisch materiaal, …)


• Bij de projectrealisatie stuur je de onderaannemers en eigen personeel aan, zowel bij de klant als van op kantoor. Je waakt hierbij over de timing, resources & budget. Je bezoekt de werf regelmatig en deinst er niet voor terug de handen uit de mouwen te steken


• Je zorgt voor een succesvolle inbedrjifstelling van de installatie, doet de nodige finetuning en verzorgt alle projectdocumentatie (tekeningen, handleidingen,
spareparts lijsten, veiligheidscertificaten en CE attesten).

PROFIEL:

• Je bent een allround geschoolde ingenieur met kennis van automatisatie, denkt altijd in oplossingen en houdt ervan om nieuwe zaken te bouwen. De uiteindelijke realisatie van een project geeft je veel voldoening en trots.

• Of je nu een doorwinterde Project Engineer bent of een junior met een eerste werkervaring, jouw mindset en optimistische aanpak staan bij ons voorop.

• Je stelt je flexibel op om te reageren op de noden van de klant en gaat onverwachte uitdagingen niet uit de baan.

• Je gaat goed om met stress en houdt ervan te werken in een omgeving met veel drive en soms wat chaos.

• Je bent communicatief sterk en daadkrachtig en kan hierdoor het project in al zijn facetten goed aansturen.

• Je hebt een goede kennis van Nederlands en kan je uitdrukken in Engels & Frans.

WAT BIEDEN WIJ JOU?

Een mooie opportuniteit met veel ruimte voor autonomie, persoonlijke ontwikkeling en kans om jouw technische kennis uit te breiden.

Een unieke uitdaging in een dynamische ondernemende omgeving, als onderdeel van een grote sterke groep.

Een familiale sfeer met een cultuur van ondernemerschap, resultaatgerichtheid en handson mentaliteit.

Een volledig en competitief salarispakket met bijhorende extralegale voordelen.

Project Engineer
Tagged on:     
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial