Ontwerper – Calculator

Smet Group

Ontwerper - Calculator

– Dessel –

Smet Group, gevestigd in Dessel, is een familiebedrijf met ca. 600 werknemers dat al sinds 1900 gespecialiseerd is in diverse ondergrondse technieken en waterbehandeling. Elk bedrijf van Smet Group is expert in zijn vakgebied. Jarenlange ervaring in zeer boeiende en complexe projecten, in zowel binnen- als buitenland, maakt van Smet Group een uitstekende, betrouwbare partner.

Smet GWT Europe – Drilltech voert verticale boringen uit voor verschillende doeleinden zoals waterwinning, geotechniek, bemalingen, bodemenergie, … 

Om deze divisie te versterken, verder in te spelen op het stijgend aanbod en onze marktpositie hierin te verstevigen zoeken wij een enthousiaste (M/V ) Ontwerper – Calculator. 

Waar kom jij terecht?

Je zal werken vanuit ons hoofdkantoor in Dessel. Je komt terecht in een professioneel boor- en bemalingsbedrijf met een sterk kwaliteitsimago. De werven liggen voornamelijk in België met een occasionele uitbreiding naar gans Europa.

Beschrijving

De ontwerper – calculator  is verantwoordelijk voor het eerste ontwerp van de uit te voeren werken, de kostprijsberekening, het contacteren van onderaannemers en leveranciers, het samenstellen van offertedossiers en het opvolgen ervan. Hiervoor doorgrond je de prijsvragen en aanbestedingsdossiers en ga je met je collega’s (projectleiders, werfleiders, aankopers, …) op zoek naar de juiste kostprijs en eventuele alternatieven. Indien nodig vergezel je de projectleiders naar technische vergaderingen bij onze klanten.

Je rapporteert aan de verschillende projectleiders binnen de divisie. 

Interesse in de door ons uitgevoerde technieken is een noodzakelijke voorwaarde. Het doorgronden van deze technieken maakt deel uit van het opleidingsprogramma dat voorzien is. Werf- en klantbezoeken maken hier eveneens deel van uit.

Profiel
  • Je bent master in de geologie of bent in het bezit van een professionele of academische bachelor, volgde een aanverwante technische opleiding of bent gelijkwaardig door ervaring.
  • Je kan goed overweg met de gangbare PC-toepassingen.
  • Je bent een goede, planmatige organisator. 
  • Je beschikt over een gezonde portie technisch inzicht, hebt oog voor detail en bent administratief punctueel.
  • Je bent creatief in het uitwerken van alternatieve toepassingen en varianten.
Pluspunten
  • Je hebt enige kennis van de ondergrond.
  • Je hebt noties van het Engels en Frans, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Je beschikt over enige ervaring met aanbestedingsdossiers, prijscalculaties en het opstellen van offertes.
  • Je hebt ervaring met grondwatermodellering.
Aanbod

Verwacht je aan een marktconform loon met alle extra’s die in de bouwsector gangbaar zijn. Ook maken we je graag blij met diverse keuzes (multimedia, fietsen, …) die jij kan maken in ons cafetariaplan ‘Mijn Smetbudget’.

Verder geniet je nog van een reeks extralegale voordelen zoals firmawagen en tankkaart, laptop, smartphone, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, … 

Elke nieuwe collega zien we graag voor het eerst op onze onthaaldag. Daarna kan je er meteen invliegen via on-the-job-training waarbij je begeleid wordt door ervaren mensen. Daarnaast bieden wij vanaf dag één begeleiding op de werkvloer en stellen wij een ‘peter’ aan om je wegwijs te maken in de werking van onze firma.

Als familiebedrijf motiveren we een ondernemersmentaliteit en bieden we onze mensen veel vrijheid om de job in te vullen op de manier die bij jou past. Afhankelijk van je interesses en ambities zijn er zowel horizontale als verticale doorgroeimogelijkheden.

Samen-werf

Statuut
Bediende
Ontwerper – Calculator
Tagged on:
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial