Werfleider Oost- en West-Vlaanderen

Smet Group

Werfleider Oost- en West-Vlaanderen

– Oost- en West Vlaanderen –

Smet Group, gevestigd in Dessel, is een familiebedrijf met ca. 600 werknemers dat al sinds 1900 gespecialiseerd is in diverse ondergrondse technieken en waterbehandeling. Elk bedrijf van Smet Group is expert in zijn vakgebied. Jarenlange ervaring in zeer boeiende en complexe projecten, in zowel binnen- als buitenland, maakt van Smet Group een uitstekende, betrouwbare partner.

Smet GWT Europe – Drilltech voert verticale boringen uit voor verschillende doeleinden zoals waterwinning, geotechniek, bemalingen, bodemenergie, … 

Om deze divisie te versterken, verder in te spelen op het stijgend aanbod en onze marktpositie hierin te verstevigen zoeken wij een enthousiaste werfleider.

Waar kom jij terecht?

Jouw plaats van tewerkstelling is afhankelijk van waar de werf zich bevindt, in de regio Oost- en West-Vlaanderen.

Beschrijving

Als werfleider ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van onze bemalingswerken in Oost- en West-Vlaanderen. Als werfleider sta je in voor de voorbereiding, organisatie en realisatie van de jouw toegewezen projecten van A tot Z.  

Je optimaliseert je projecten technisch en financieel, geeft leiding aan onze arbeiders on site en wordt hiervoor bijgestaan door jouw collega’s, en andere interne diensten zoals dispatch, aankoop. Je onderhoudt nauw contact met de werfleiding van de opdrachtgever, onderaannemers en leveranciers. Je rapporteert aan de process-owner en de projectleider binnen de divisie.

Profiel
  • Je bent master in de geologie, industrieel ingenieur, of hebt een aanverwante technische opleiding;
  • Je bent bereid om op logement te gaan;
  • Je bent een teamspeler, communicatief vaardig, creatief en ondernemend;
  • Je beschikt over een gezonde portie technisch inzicht;
  • Je hebt oog voor detail en bent administratief punctueel;
  • Enige ervaring in een gelijkaardige functie is een pluspunt.
Aanbod

Verwacht je aan een marktconform loon met alle extra’s die in de bouwsector gangbaar zijn. Ook maken we je graag blij met diverse keuzes (multimedia, fietsen, …) die jij kan maken in ons cafetariaplan ‘Mijn Smetbudget’.

Verder geniet je nog van een reeks extralegale voordelen zoals firmawagen en tankkaart, laptop, smartphone, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, … 

Elke nieuwe collega zien we graag voor het eerst op onze onthaaldag. Daarna kan je er meteen invliegen via on-the-job-training waarbij je begeleid wordt door ervaren mensen. Daarnaast bieden wij vanaf dag één begeleiding op de werkvloer en stellen wij een ‘peter’ aan om je wegwijs te maken in de werking van onze firma.

Als familiebedrijf motiveren we een ondernemersmentaliteit en bieden we onze mensen veel vrijheid om de job in te vullen op de manier die bij jou past.

Samen-werf

Statuut

Bediende

Werfleider Oost- en West-Vlaanderen
Tagged on:     
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial