Nieuws

Academia Meets Industry (AMI 15) en speeddating

Op donderdag 6 december vond de 15e uitgave van Academia Meets Industry plaats. Het evenement genoot een grote opkomst en was een succes. Nieuw was onder meer de “speeddating” met laatstejaarsstudenten van hogescholen en universiteiten. Lees het volledige artikel hier!

Vooruit met Witteveen en Bos

Belgische dochter stilaan vaste waarde op het gebied van industriewater

Hugo Desmet (foto) is  bio-ingenieur, uit de stal van emeritus-professor Willy Verstraete, aan de Gentse alma mater.

“De kost van onze adviezen verdien je snel terug.”

Het CV van Toon Sanczuk, oprichter van Wateris,  recent lid van Watercircle.be,  is opmerkelijk. Ooit is hij begonnen als boer, tot het Europese landbouwbeleid hem het leven te zuur maakte.

U leest het goed, TNAV is niet meer.. Wij gaan door als watercircle.be!

Vanuit de dagdagelijkse praktijk worden belangrijke pijnpunten vastgesteld die de ambitie tot het realiseren van een ‘Robuust Watersysteem’, zoals geformuleerd in de Visie 2050 van de Vlaamse Regering, in de weg staan. Bovenstaande organisaties wensen de krachten te bundelen en hun verantwoordelijkheid op te nemen om hieraan te remediëren en stellen tevens enkele beleidsaanbevelingen voor naar de volgende Vlaamse Regering om de noodzakelijke evolutie naar een Robuust Watersysteem te versnellen.

Lees hier welke voorstellen er staan in het memorandum.

De Belgische Membraangroep (BMG) organiseerde op 5 juni de 16de Membraanposterdag in de universiteitshal in Leuven, een co-organisatie met het Nederlandse Membraangenootschap (NMG) en de Duitse Membraanassociatie (DGMT - Deutsche Gesellschaft für Membrantechnik). 

www.watercircle.be maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u expliciet akkoord met het gebruik van deze cookies.