Nieuws

U leest het goed, TNAV is niet meer.. Wij gaan door als watercircle.be!

Vanuit de dagdagelijkse praktijk worden belangrijke pijnpunten vastgesteld die de ambitie tot het realiseren van een ‘Robuust Watersysteem’, zoals geformuleerd in de Visie 2050 van de Vlaamse Regering, in de weg staan. Bovenstaande organisaties wensen de krachten te bundelen en hun verantwoordelijkheid op te nemen om hieraan te remediëren en stellen tevens enkele beleidsaanbevelingen voor naar de volgende Vlaamse Regering om de noodzakelijke evolutie naar een Robuust Watersysteem te versnellen.

Lees hier welke voorstellen er staan in het memorandum.

Naar goede gewoonte organiseren watercircle.be en VMx (de beroepsvereniging voor milieuprofessionals) opnieuw een interessante workshop op de Aquarama beurs op 25 oktober!

Het thema dit jaar is duurzaam waterbeheer in de industrie.

De Belgische Membraangroep (BMG) organiseerde op 5 juni de 16de Membraanposterdag in de universiteitshal in Leuven, een co-organisatie met het Nederlandse Membraangenootschap (NMG) en de Duitse Membraanassociatie (DGMT - Deutsche Gesellschaft für Membrantechnik). 

Onze man ging langs bij twee prominente leden van onze federatie: Pantarein Water en Yokogawa. Hun verhalen vind je op onze website.

www.watercircle.be maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u expliciet akkoord met het gebruik van deze cookies.